Új lehetőség és több pénz a FreedomXpress 3.0

Az üzlet a mostani helyzetben rákapcsolt. Mindenképp több pénzt, és lehetőséget nyújt azoknak akik otthoni munkával szeretnének pénzt keresni, és szeretnék kiegésziteni a családi kassza jövedelmét interneten keresztül.

A FreedomXpress Global elérkezett egy nagyon fontos mérföld kövéhez. Vadonatúj üzleti koncepciót sikerült elkésziteni, amivel bárki képes pénzt keresni otthonról a saját kedvenc foteljából. Ha valaha is valaki arra gondolt, de jó volna ott lenni……,akkor most itt a lehetőség. Te aki olvasod a blogom,Te jókor vagy jó helyen, csak még nem tudod.

Na de mi is az a 3.0 ?

Röviden ez egy evoluciós fejlődése a FreedomXpress Globalnak. A FreedomXpress 2018 október 5.-én indult el hivatalosan. Mondhatjuk bő másfél éves a cég.

Ezalatt az idő alatt a cég 2 millió eurót fizetett ki a partnereinek és folyamatos fejlesztéseket hajtott végre, azért hogy mi partnerek könnyebben és gyorsabban tudjunk előre jutni.

Jó tudom lehet mondani, hogy haza beszélek. De a tények azok tények. Én voltam más üzletekben is, de soha ilyen segitőkész vezetőséggel nem találkoztam. Én 2019 májusban csatlakoztam a FreedomXpress családhoz, de nekem a mai napig csak jó tapasztalaim vannak. Nem véletlenül irtam, hogy család! Csak egy-két dolgot hadd emlitsek meg:

  • Bármikor segitségre volt, van szükségem mindig meg kaptam
  • hetente többször ingyenes online webinárium
  • Kidolgoztak egy franchise alapú oktatási rendszert lépésről lépésre……..és még sorolhatnám.
  • Most pedig ez a 3.0-ás rendszer, magasan viszi a pálmát.

Ez a rendszer még nekünk partnereknek is teljesen új, még mi is tanuló fázisban vagyunk. Ezért arra gondoltam hogy ezeket az információkat a leghitelesebben A cég egyik alapitója és Vezérigazgatója Varga Balázs tudja elmondani. Hallgassátok figyelmesen, mert nagyon sok pénzt lehet vele keresni!

Kattints a linkre!

prezentáció

A képen az alapitó tagok láthatók!

Az üzlethez való csatlakozás első lépése, hogy ingyenesen regisztrálj itt! 

Kérdésed van? Keress meg elérhetőségeim valamelyikén!

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük