SZERINTED ITT LESZNEK MÉG ANYAGI PROBLÉMÁID?

A mai blogban ismét a webáruház programról fogok Neked irni. Azért ismétlem magam többször ebben a témában mert, ez egy olyan lehetőség mindenki számára amit nagy kár lenne kihagyni.

Úgy gondolom hogy ez egy akkorra dobás lesz, amit az MLM iparág még nem látott és Neked most lehetőséged van arra, hogy még az elején csatlakozz hozzánk.

Ismerd meg a cég tulajdonosait!

Hadd mutassak be két fiatalembert, Bognár Péter és Varga Balázs. Ők a cégünk tulajdonosai és ügyvezetői. Olyan ajánlatot tettek Ők, amit már régen várt a világ. Gyakorlatilag egy kötelezettség mentes és fékek nélküli otthoni munka ajánlatot, amit az e- kereskedelemre épitettek.

Sok,sok előkészités után hozták létre a FreedomXpress Globalt, melynek 3 üzletága van.

Ebből az egyik a Zamnia webáruház amely 2019. november 4-én indult.

Tudtad hogy egy évben 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az emberek az interneten? Magyarországon 4,9 millió ember vásárol az interneten. Itt nem kell túlárazott termékeket eladnod, és nem kell mesterséges igényeket keltened az emberekben. Egyszerüen azért mert azt fogják megvenni amire szükségük van. Legyen szó egy parfümről, egy háztartási kisgépről vagy akár egy TV-ről. Itt hétköznap használatos termékek vannak. Már most több mint 200 ezer féle termék közül lehet választani, és folyamatosan töltik fel a webáruházat. Itt mindig lesz forgalom, ezért semmi szükség nincs havi kötelező vásárlásra vagy havi dijra. Ezek okozzák a nehézséget és a sikertelenséget más online üzletekben. Igy az utad a siker felé van kikövezve.

Kereshetsz pénzt a saját webáruházaddal hálózatépités nélkül is. Ha hálózatot akarsz építeni, azt is megteheted, lehet 10, 100, vagy akármennyi webáruházad. Vagyis egy WEBÁRUHÁZ LÁNCOD!

Belépek a webáruházba!

SZERINTED ITT LESZNEK MÉG ANYAGI PROBLÉMÁID?

Csak tőled függ, hogy mit szeretnél a továbbiakban!

Kattints rá MOST a videóra és hallgasd meg mi vár a közeljövőben!

Ez a trend megállíthatatlan. Vagy te is mész vele, vagy lemaradsz.

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216
Bálint Lászlóné

Üdvözlöm!
Érdekelne mindenképpen az ajánlata, csak most azt szeretném meg kérdezni milyen oldalakat ajánl ahol hirdetni tudom ami sikeres is lehet és milyen szöveggel . Nekem ide be kell regisztrálni? és csak a linket hirdessem vagy van valami reklám szövegük. Válaszukat várom
Bálintné

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük