Szabadulj meg pénzügyi problémáidtól az e- kereskedelem projektjével!

A jó hír az, hogy most lehetőséged van benevezni még az elején az e-kereskedelem induló óriási projektjébe.
A Freedom Xpress Global ugyanis, az e-kereskedelem talaján vetette meg lábát a Zamnia webáruházzal. A Zamnia webáruházban nemcsak vásárolni lehet, hanem egyedi módon lehetőséget ad arra is, hogy a tagok bevételre tegyenek szert általa.

Szeretnél részese lenni egy webáruháznak, ami a nap 24 órájában bevételt termel Neked? Most itt az idő, és a lehetőség! Még az elején!

A Zamnia webáruház kb. 200 000 termékkel indult Magyarországon novemberben. Jelenleg béta tesztfázisban működik, folyamatosak a fejlesztések, a végleges verzió februárban várható. A szlovákiai indulás is szervezés alatt, későbbiek során pedig az Európai Unió többi országába is terjeszkedik.

Mindennapi szükségleteket kiszolgáló webáruház, sokféle termék kategória választásával, és rengeteg termékkel feltöltve várja a vásárlókat. Természetesen a termék kínálat folyamatosan bővül, és idővel kapható lesz rengeteg termék, ami a napi szükségletekhez kell.

És a kardinális kérdés: hogyan lesz ebből bevételed?
Freedom tagként rendelkezésedre áll a teljes webáruház árukészlete. A szállítást, garanciát, fizetési szolgáltatásokat, ügyfélszolgálatot, és minden egyéb kiegészítő tevékenységet a cég bonyolít. Tehát erre sincs gondod, nem a Te feladatod. Vásárolhatsz kedvezménnyel, de vásárolhat a webáruházadból bárki, és az ő vásárlásai után jutalékot fizet a Freedom részedre.

Ezzel a tevékenységgel kiegészítheted a havi jövedelmedet, és nem kell hálózatot építeni, csak a webáruház linkjét átadni másoknak. Terméket sem kell értékesíteni, mert a webáruházban megtalálják az emberek az éppen szükséges termékeket.

Kattints a linkre!

Megnézem a webáruházat!

 

 

Probléma a havidíj, vagy a kötelező vásárlás?

Tapasztalatból tudom hogy ez a két dolog probléma egy termékes üzletben. Dolgoztam termékes üzletben, és sajnos ha egy hónapban nem tudtam vásárolni, vagy nem fizettem be a havi aktivitási dijat mindent elvesztettem.
Nagyon fontos kiemelni, hogy a Freedomnál nincs havidíj, és nincs kötelező vásárlás sem. A megszerzett pontértékek sem vesznek el egyik hónapról a másikra, hanem összeadódnak, ezáltal állandó a növekedés. Ezek voltak az okok ami miatt én emellett a fantasztikus üzlet mellett döntöttem.
Többféle csomagból választhatsz, melyek mindegyikével kedvezményekhez juthatsz, és folyamatos bevételt szerezhetsz.

A legkisebb csomag 52,-€. Ezzel az összeggel már megválthatod a belépődet, melyhez 100,-€ értékben kedvezményt kapsz a termékpartnereknél vásárlásaid összegéből – Tesco, OMV, booking.com, aliexpress stb.
Élj a kedvezményekkel, és add tovább másnak is ezt a lehetőséget, ebben az esetben jutalékra is szert tehetsz.

De lehetőséged van arra is, hogy havi 5.490,-Ft-ét korlátlan beszélgetés még az EU-ban is, 5 GB nettel Vodafon előfizetésed legyen a Freedom-flottában. Mennyi most a havi díjad a telefonra? Számold ki, hogy ezzel az egyetlen kedvezménnyel évente mennyit takarítasz meg!
Ez csak egyetlen példa, de számtalan egyéb kedvezményt vehetsz igénybe, ami a pénztárcádat kíméli.

Nézd meg a kedvezményt adó partnereket.! 

visszatérül a csomagod ára is, tehát nincs vesztenivalód. Ugyanakkor egy nagyszerű eszközzel magasabb szintre helyezheted a pénzügyeidet a jövőben.

A Freedomban ennél sokkal több lehetőség is rejlik, amit most nem tudtam leírni.

Müller Péter szavai:

Az életben semmit sem adnak ingyen. A sikerekért mindig meg kell küzdeni, ám sokan vannak olyanok, akik egy vagy két kudarc után feladják az álmaikat. Te ne tartozz ezen emberek közé!

A kulcs a kezedben van!

Kérd a részletes üzleti tájékoztatót! 

Vagy regisztrálj! A regisztráció után felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan indulj el! A regisztráció ingyenes!

Ha kérdésed van, vagy segitségre van szükséged keress elérhetőségeimen:

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

 

 

 

 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük