Most megtudhatod, hogy hogyan válj szabaddá és sikeressé

Kár lenne, ha kihagynád a jövő üzleti lehetőségét!

Ez a blog hiányos lenne, ha nem írnék az elkövetkezendő évek üzleti modelljéről. Ez a forma lesz képes  tömegesen megszűnő munkahelyeket pótolni. Most persze lehet viccelődni, hogy van, aki egészen jól meg tud élni munkahely nélkül is, de a valóság ennél valamivel komolyabb. Valóban lehet élni munkahely nélkül is, de egyrészt ez viszonylag keveseknek adatik meg, másrészt, ha munkahelyre nem is, de jövedelemre azért nagyon is szükség van a megélhetéshez.

 

Mi az a lehetőség, ami sokak számára (de nem mindenkinek!) kilépést jelenthet egy kilátástalan, minden vonzerőt nélkülöző állapotból. Olyan lehetőség, ami egyben képes hosszútávra perspektívát mutatni. Esetleg te is bizonytalan vagy jövődben, elégedetlen vagy körülményeiddel? Nem méltányolják tudásodat, szorgalmadat? Úgy érzed, hogy elérkezett a változtatás ideje? Figyelmesen elolvastad az előző mondatokat? A kulcsszavak: elégedetlenség, bizonytalanság, megfelelő időpont a változtatáshoz.

Stabilabb és jobb életet szeretnél? Új, vonzóbb kilátásokra vágyódsz?

A FreedomXpress vár. Cégünk ötvözte az online kereskedelmet a netwörk marketinggel. Én ezzel foglalkozom, ezt az üzletet ajánlom. Segítek, hogy valós képet kapjál és ne érjen csalódás. Ezért is hívom fel a figyelmedet azonnal pár fontos alapelvre.

♦ Ami negatív véleményt eddig a Network Marketingről hallottál, gyorsan felejtsd el. Azt zömében, vagy csalódott (előzőleg rosszul informált vagy nem kellően támogatott), vagy gyakorlatot nem szerzett, tudatlan, féligazságokat ismételgető, és gyakran nem túl jóindulatú, a munkát és szorgalmat hírből sem ismerő emberek mondják. A tényeknek kell hinni! Tőlem megtudhatod a valós helyzetet.

♦ Nem mindenki született azokkal a képességekkel, ami az üzletvitelhez szükséges. De aki változtatni akar, az megoldásokat keres, hajlandó tenni céljai megvalósításáért – azaz akarja az üzletet –, azt megtanítjuk, amire kell, és segítjük, hogy ezt a tudást alkalmazni is tudja.

Aki hajlandó képezni magát, akar fejlődni és dolgozni, elsajátítja a szükséges képességeket és ezekhez párosítja a szorgalmát, az lesz a nyerő.

♦ Nem kell 4-5-6 évig várnod a diplomára, de nyugodtan kereshetsz annyit, mint egy diplomás személy. Ha fogékony vagy az új ismeretekre és tudod, hogy a sült galamb érkezése szorgalmas tanulás és munka nélkül bizonytalan, biztos és gyors előrejutást biztosító karrier vár Rád.

♦ Az informatikában jártasak, az új alkalmazások elsajátítására fogékonyak számára egyenesen turbó lehetőségek nyílnak, nap, mint nap.

Döntésed meghozatalához természetesen javaslom, hogy vedd figyelembe ajánlásaimat, de ne az legyen az első, hogy én mit mondok. Az határozza meg döntésedet, hogy mennyire tudsz azonosulni az itt felvázolt jövőképpel! Ne az legyen döntő, hogy én mit írok, hanem az legyen fontos, hogy Te mit akarsz! Dönts megalapozottan! A hangsúly azon legyen, hogy akarsz-e igazán változtatni, hajlandó vagy-e minden ésszerű dolgot megtenni a változásért! A döntés után viszont már nincs helye ingadozásnak.

Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)

Elismerés, biztonság, gondmentes élet. Ez már elég ok, hogy változtass?

Látod a példát a családodban: 40-45 év munkaviszony, ahol mindig más döntött, szerény jövedelem, még szerényebb nyugdíj? És ez csak a szerencsésebbeknek adatott meg.

Lehet, hogy már megtapasztaltad a munkahely elvesztésének gyötrelmét, az azzal járó bizonytalanságot?

  • A jelen helyzet nem elégít ki, többre lennél képes, de nem lehet, nem érdemes?
  • Halmozódik a fizetnivaló, csak a gondok növekednek, a béred nem? Nem jössz ki a jövedelmedből?

Lehet, hogy nem tudod, de attól még igaz, hogy a FreedomXpress a jövő üzlete. Az online kereskedelem forgalma világszerte évről évre növekszik, így Magyarországon is. Olvasni lehet a statisztikákban, hogy a kiskereskedelmi üzletek pénteki forgalma folyamatosan csökken, ehhez kapcsolódik legújabban hozzá az üzletek nyitva tartásának korlátozása.

 sikerről sohasem elég álmodozni, tenni kell érte

Korlátozások csak a fejekben élnek. Ha használod képzeletedet, a lehetőségek határtalanná válnak.

Van, aki szavakban erős, van, aki írásban jobb. Változatos lehet az eszköztárunk, ahogy a szakmánkban mondják, tudunk képességeinknek megfelelően offline, vagy akár online üzemmódban működni (vagy akár mindkettőben is). A fő hangsúly nem a formán, hanem az eredményességen van.

Ha kimaradsz, lemaradsz! ÉRTED?

 Ha eredményt akarsz, csatlakozz hozzám! A határozottság, a rugalmasság és a gyorsaság nem csak az akadályfutásban előny!

prezentáció

Regisztráció

Ha kérdésed van, kérdezz – válaszolni fogok!

E-mail: mariann630706@gmail.com

messenger

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük