Miért más a Fredomxpress mint a többi Network Marketing cég hálózatápitői szemmel!

De miért is más ez a cég mint a többi? Főleg azért mert amit eddig ígértek és elterveztek azt meg is valósították és semmi kétségem nincs afelől, hogy ez a jövőben is így lesz. Néhány különbségre azért felhívnám a figyelmet. A Freedomxpress cégnél egyszeri csatlakozási díj van és ennek nagysága attól függ, hogy milyen kezdőcsomagot választunk magunknak. A továbbiakban nincs éves megújítási díj, nincs kötelező havi vásárlás, a tagságunk örökös, akkor is ha nem végzünk tevékenységet. Sőt már a legkisebb csomag megvásárlásával, mint Freedomxpress tagok jogosultak vagyunk különböző kedvezményekre (olcsóbb tankolás, telefonálás, napi bevásárlás, utazás, autóbérlés stb.)

 Ha nagyobb csomagot vásárolunk már passzív jövedelemre is jogosultak vagyunk. Ez a jövedelem havonta jár, még akkor is ha nem dolgozunk. Nagysága attól függ mekkora forgalma volt a cégnek az adott hónapban. Képzeld el, hogy pl.csatlakozol 50 euróért és a kedvezmények igénybevételével ennek többszörösét megspórolod a partnercégek által nyújtott

kedvezményeknek köszönhetően. Nekem jelenleg fele annyiba kerül havonta a mobilszámlám mint azelőtt. Ezt szorozd meg 12-vel és kiszámíthatod magad is, neked megéri-e csatlakozni? A többi kedvezményről még nem is beszéltem. Itt nincsenek túlárazott termékek, kötelező havi forgalmak. Ha dolgozni is van kedved és ismét kipróbálnád hálózatépítői képességeidet, erre is van lehetőség. Egészen nyolc mélységig tudsz részesülni a munkatársak forgalmaiból, de ha esetleg webáruház üzemeltetésén gondolkodtál itt ezt is elérheted. . Mindezt úgy, hogy a cég elvégez mindent helyetted: jogi dolgokat, termékbeszerzést, raktározást, kiszállítást, jótállást, számlázást, fizetési módokat, stb. Egyszerűen nincs mit veszítened, itt mindenki nyer. November 4-én nyílt meg a Zamnia webáruház 200 -ezer termékkel. Te is ilyen webáruházat szerettél volna,vagy azért ettől kicsit kisebbre gondoltál? Mekkora tőkére lenne szükséged és milyen szervezésre, hogy saját webáruházat üzemeltess? Itt mindent készen megkapsz. Van saját affiliate linked és már dolgozhatsz is. Csupán a reklámozással kell foglalkoznod.

Én úgy gondolom, hogy a 2020-as év fantasztikus növekedést hoz majd a cég történetében.Ennek a növekedésnek te is részese lehetsz ha hozol egy döntést és csatlakozol a Freedomxpress tagok egyre nagyobb táborához. 

A Freedom Xpress egy olyan üzlet, amit ha egyszer felépítesz, akkor ez megmarad, és nem kell félned, hogy megunják az emberek, vagy kimegy a divatból.

Gyere velünk és legyél te is ennek a sikersztorinak az építője!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre és iratkozz fel és azonnal megnézheted a prezentációt,az üzletről!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük