Miért a FreedomXpresst választottam?

Miért a FreedomXpresst választottam?

 

  • Pénzt akarok keresni!

Nem havi 50000ft-ot hanem legalább 6 számjegyűt!Eleget voltam már mindenféle hiper-szuper üzletben, ahol egy petákot sem kerestem. Vagy ha igen, azonnal beraktam egy másik „jobb” üzletbe, aztán csiribí-csiribá eltűnt mindkettő a pénzemmel együtt.De ha valakinek csak 50 vagy 100000Ft plusz pénzre van szüksége, ami fedezi pl a hitel törlesztését havi szinten ennek sincs akadálya.

  • Nem kötelező hálózatot építeni ahhoz, hogy jövedelmem legyen!

Számomra ez megnyugvást, erőt, biztonságot ad. Nem frusztrál, hogy még mindig nincs vagy csak 1 – 2 munkatárssal „büszkélkedhetek”, akik nem csinálnak semmit és ebből adódóan én sem keresek egy vasat sem!

  • Biztonságos legyen a cég!

Ez talán a legfontosabb!

Olyan termékpartnerekkel kötöttek üzleti viszonyt, ami minden kétséget eloszlat.

Tesco, OMW, Vodafon, Aliexpress, Booking.com, Pelikán.hu, Rentalcars.com stb.

Mi ez, ha nem annak a bizonyítéka, hogy  egy biztonságos üzletre tettem le a voksomat! Ezek a cégek mielőtt a nevüket adták volna ehhez az üzlethez, átvizsgálták tetőtől talpig.

 

  •  Utálom a kötelező dolgokat!

Nagyon idegesitő ha arra kell állandóan összpontosítanom, hogy honnan teremtem elő a havidíjat vagy hány embert kell nógatnom a vásárlásra, mert jön a hónap vége és nem lesz meg a kötelező vásárlás!

Na ne!! Ez nem nekem való! Ebben az üzletben ilyen nincs és nem is lesz!

Itt ha megvetted valamelyik üzleti csomagot,akár a legkisebb 50 euro értéküt, ha nem akarsz akkor nem kell soha többet venned semmit és örökre aktív maradsz a rendszerben.

 

  • Ebben az üzletben bárki tud pénzt keresni!

Nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek! Az üzleti csomagok tartalmazzák a webáruház linket! Ezt aztán kedvére posztolhatja mindenki, ott ahol akarja és annyiszor ahányszor akarja. Ugyanis ez a lényege, hogy minél több vásárló

regisztráljon a Te linkeden keresztül a webáruházba és kedvére vásárolhasson 100 ezer féle termék közül.

Amilyen óriási léptékkel emelkedik az online vásárlási kedv, bele gondolni is gyönyörűség, hogy mennyien fognak vásárolni a mi webáruházunkból és abból mennyit fogunk profitálni.

 

  • Ne legyen unalmas!

Én nagyon élvezem, hogy többféle izgalmas cucc kapcsolódik egy-egy  üzleti csomaghoz.

Ilyen az aukciós portálunk a Zanguu! Péntekenként kreditekkel- ami minden csomaghoz jár- lehet licitálni prémium kategóriás termékekre, amit ha Te nyersz meg egy izgalmas licitálás végén, igencsak szuper élmény, hogy csak az értékének a 10%-ért elviheted!

Ha éppen vásárolni szeretnél vagy tankolni, itt a lehetőség, hogy kedvezménnyel megteheted, hiszen a csomagod értékének a 200%-át jóváírják a kedvezményszámládon és onnan levásárolhatod a kedvezmények arányában!

 

A Felső vonal!

Igen! Lényeges, hogy ne csak az legyen a szponzorom számára fontos, hogy beregisztráljak hozzá és ezzel le is tudta a dolgot.

Azzal együtt, hogy tudjuk nem annyira az üzlethez, inkább emberekhez csatlakozunk, azért előfordult velem többször is, hogy álltam, mint szamár a hegytetőn, mert nem kaptam segítséget, pedig nagy szükségem lett volna rá. Ebben az üzletben a felső vezetőnket, aki már Emeráld szinten van, nyugodtan kereshetem akármilyen- szerintem,számára aprónak tűnő- dologgal, de még nem volt olyan, hogy ne segítene vagy uram bocsá’ lerázott volna! A közvetlen szponzoromra is, ugyanez vonatkozik!

Egy csónakban evezünk mindenkinek egy a célja, hogy elégedettek legyünk és élvezzük az üzlet minden részét és annak minden pillanatát.

  • Jó pap is holtig tanul!

Ennek így is kell lennie,  ha előbbre,  szeretnénk jutni. Én fontosnak tartom, mert tudnunk kell, hogy mivel és hogyan jutunk gyorsabban a céljaink felé. A felső vezetőnk minden héten hétfőn a mi csoportunknak képzést tart. Nincs elvesztett ember, aki nem kapja meg a segítséget, amivel előbbre tud jutni. A webáruház indulásakor is megfogunk kapni minden útmutatást, hogy hogyan legyünk eredményesek!

Ebben az üzletben benne van minden, ami minden internetes munkát kereső álma! Ez egy olyan  üzlet amit élvezettel ,akadálymentesen, de mégis eredményesen lehet csinálni!

Veled vagy nélküled, de ez az üzlet menni fog!

Borítékolom, hogy ez a cég évek múlva is jelen lesz! Mire alapozom ezt?

Nem gondolom, hogy a cég tulajdonosai annyi pénzt beleraknának egy olyan üzletbe, amit nem terveztek meg alaposan lépésről-lépésre!

Nem adnának BMW-ket csak úgy, céges autóként!

Nem „szórnák” a pénzt évente 2db luxus utazásra!

Nem aranyfoglalatú zafír és gyémánt kövekkel kirakott kitűzőket osztanának,azoknak akik elérték a megfelelő szintet!

További infoért kattints a linkre

Regisztrálni itt tudsz:

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: meryy637

Telefon:

+49/151 459-95771

+36/70 381-9216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük