Mi tart vissza attól, hogy megtedd az első lépést a Freedomxpress világába?

Nincs rá pénzed?

Ha folyton ezt mondod magadnak, akkor nemcsak arra nem lesz pénzed, hogy pénzt keress a Freedoxpress-el hanem másra sem. Miért?

Mert a tudatalattidban ez a program fut és amit gondolsz, az a valóságoddá válik. Ez a vonzás törvénye.

Ha most valóban nincs pénzed, hogy belevágj ebbe az üzletbe, akkor azt javaslom, hogy  többet ne mondd azt, hogy “nincs pénzem”. Helyettesítsd be valamilyen pozitív mondattal. Például: “Elég pénzem van.” vagy “Mindent meg tudok venni, amire szükségem van.”

Ha pedig valamire nagyon vágysz, mégsem tudod megvenni, akkor sem az a megoldás, hogy azt mondod, “nincs pénzem”. Akkor inkább mondd azt, hogy “elég pénzem van, de ezt és ezt máskor szeretném megvenni”. Ez még mindig jobb, mint a “nincs pénzem” verzió. Próbáld ki, játssz a gondolataiddal, veszíteni nem fogsz vele. 

Neked már most is elég pénzed van, hiszen nézz körül, mennyi mindent ki tudsz fizetni. És, ha nagyon eltökélt vagy, meg fogod találni annak a módját is, hogy elkezdj a Freedomxpress-ben dolgozni. Ez csak Rajtad múlik. Te vonzod be életedbe!

Nem vagy rá képes?

Ezt honnan tudod, ha el sem kezdted?

 

Ha hajlandó vagy megtanulni az online és/vagy offline hálózatépítés fogásait, akkor Te is meg tudod csinálni. Nem bonyolult a hálózatépítés, “csak” kitartás kell. Mindent meg lehet tanulni, még az MLM-et is.

Aggódsz, hogy mit fognak szólni az ismerőseid?

Ezen nem kell aggódni. Ha látják, hogy mit csinálsz (anélkül, hogy bármit is mondtál volna nekik), akkor ők maguk fognak rákérdezni, ha érdekli őket. Te leszel a legjobban meglepődve, hogy milyen kötetlenül is tudsz beszélni az MLM munkáról, ha ők kérdeznek Téged és nem Neked kell megkeresned ismerőseidet.

Rengeteg akadálynak tűnő kifogás létezik, amiért az emberek, esetleg Te sem mersz belevágni a hálózatépítésbe, MLM-be. Ezeket magadban le kell tisztáznod, de mindig nézz a kifogásaid mögé és tárd fel a valódi okát annak, amiért még nem építesz hálózatot. A kifogás az csak egy ürügy arra, hogy a valódi problémát elfedd. Hát oldd meg és hidd el, nincs lehetetlen.

Ha kétségeid vannak, és úgy érzed, ezt meg szeretnéd beszélni velem, hívj vagy írj nyugodtan. Ha már gondolatban a Freedomxpress-nél vagy és csak egy utolsó löket kell ahhoz, hogy elkezdd, akkor tedd meg most ezt a lépést,kérj részletes információt! Kattints ide!

Regiszrálni szeretnél?

Ingyenesen megteheted,és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!

Regisztráció!

 Keress bizalommal! 

E-mail: mariann630706@gmail.com

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük