Ma is itt vagyok, naná.. teszem a dolgom, mert célom van.

Ma is itt vagyok, naná.. teszem a dolgom, mert célom van

Nem csak erre a hónapra, hanem a következőre, és az azutánira, és az összesre. 😉
Fogalmazzunk úgy, hogy egy egész életre. 

Amikor elindultam a FreedomXpress üzletben, rég nem voltak céljaim, olyan céljaim, amik megmozdítottak volna, akár egy kicsit is.

Persze, célom volt, hajnalban nem elaludni, hogy beérjek a munkába..
Célom volt, túlélni a hétköznapokat, a melóhelyen..
Célom volt, nem kinyírni senkit, aki felidegesített..
Célom volt, kibírni a két szabadság közti időszakot..
Célom volt, túlélni a túlórákat..

Szóval, igazából mégis csak voltak céljaim.. 

Hagytam, hogy a hétköznapok elsodorjanak, és beszippantson a mókuskerék.. váltogattam a munkahelyeim, mert sehol nem éreztem jól magam. Úgy éreztem, mindenhol egy vagyok a sok közül.. hiába hajtottam, és tettem a dolgom, sosem volt elismerve a munkám sehol.. így egy idő után célvesztetté, és motiválatlanná váltam.. már csak a “túlélésre” játszottam mindenhol..

Aztán jött Anett és a FreedomXpress..na de mikor megkérdezte, hogy mik a céljaim.. hirtelen, fogalmam sem volt, hogy mit válaszoljak. Talán azt mondtam, hogy ne kelljen korán kelnem, és hogy haza költözzünk Magyarországra.. de hát, ezek mindig is a szívemben voltak.

Mikor elkezdett mesélni, csak szívtam magamba a gondolatait, kaptam egy jövőképet, és láttam, hogy ebből az üzletből valóban meglehet élni.. na abban a percben tudtam, hogy én bizony, ide akarok tartozni.
Tudtam, hogy hazaköltözni bármikor hazaköltözhetnénk, és élhetnénk egy átlagos életet.. de én ne ezt akartam, és most is azért dolgozom.. most is azért ülök itt.. mert nem érem be az átlagossal, sőt…

Célom van, nem is akármilyen.
Szabadon, függetlenül mindentől, sikeresen, boldogan, kiteljesedve, másoknak tiszta szívvel utat mutatva, egy élni érdemes életet felépíteni.
Amiben helye van a a szabad döntéseknek, a boldog családnak, a minőségi emberi kapcsolatoknak, a karriernek, a minőségi időnek, az anyagi függetlenségnek, az utazásoknak, és stabilitásnak. 

Célom, hogy megtaláljam azokat, akik ugyan úgy vágynak valamire az életükben, amiben kiteljesedhetnek, mint ahogy én is vágytam, csak egészen addig nem tudtam mi az, amíg a FreedomXpress-re rá nem találtam…

Szóval, téged kereslek, ott a képernyő túloldalán, hogy megfogjam a kezed, hogy mutassam az utat, hogy szövetséget kössünk egy életre, és megmutassam, hogy bizony, ha mersz álmodni, az álmok valóra válnak.. 

 Beszélgessünk. Ez egyrészt semmibe nem kerül, másrészt meg hátha egymást keressük… :-))

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

messenger

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük