Kérlek vegyél egy lottót…

 

… azaz mégsem!

Sziasztok!

Egy nagyon tanulságos olasz kis tanmesét szeretnék veletek megosztani, ami az egyik kedvenc filmemből az Ízek, imák, szerelmek-ből származik.

“Van egy jópofa olasz vicc egy szegény emberről, aki minden nap elmegy a templomba, hogy imádkozzon a szent előtt azt kérve:

“Kedves szent! Kérlek, kérlek, kérlek, hadd nyerjem meg a lottót!” Végül a szobor életre kel, lenéz az előtte térdeplő férfira és azt mondja:

“Fiam! Kérlek, kérlek, kérlek, tölts ki egy szelvényt!”

 

És hogy jön ez ide?

Sajnos nagyon sokan járnak abban a cipőben, mint ez a férfi. Sokan álmodoznak, vágyakoznak dolgok után, talán még imádkoznak is és várják, hogy megtörténjen, de nem tesznek semmit annak érdekében, hogy az álmuk valóra válhasson.

Még esélyt sem adnak maguknak azzal, hogy megteszik az első lépést, ami fenti esetben a lottószelvény volt. Az emberek sokan csak élik az életüket, a szürke hétköznapokat, forognak a mókuskerékben és elmúlik felettük az élet…

Ha van valami amit szeretnél elérni, egy ház, egy autó, egy utazás, jobb állás… Akkor kezdj el tenni érte.

Ha kell kezdj el tanulni egy nyelvet egy új szakmát. Kezdj el fejlesztő könyveket olvasni. Ha több pénz kell, váltsd fel a napi 2-3 órányi tévézést (ennyit tévézik egy átlagos magyar ember) valami plussz munkával, ami lehet akár a Freedoxpress Global is. ami új alapokra helyezi az MLM üzletágat.

Ha hajlandó vagy megtanulni az online és/vagy offline hálózatépítés fogásait, akkor Te is meg tudod csinálni. Nem bonyolult a hálózatépítés, “csak” kitartás kell. Mindent meg lehet tanulni, még az MLM-et is.

Én megtettem az első lépésem mert volt egy miértem!

Csatlakoztam a Freedomxpress-hez!

Nyilván engem is motivált az anyagi függetlenség, de nem gondolnám, hogy ez a valódi MIÉRTem. Az anyagi függetlenség elérése „csak pozíció”, aminek segítségével megvalósíthatom azt, amiért a Freedomxpress-hez csatlakoztam.

A hálózatépítést azért választottam, mert itt megvan a lehetőségem arra, hogy a mókuskerékből kitörve olyan életet élhessek, amelyben van időm magamra, a hobbijaimra, ismerőseimre, barátaimra.

A Freedomxpress-t azért választottam, mert itt a személyiségemhez közel álló módszerekkel dolgozhatom. Blogolhatok és az interneten tarthatom a kapcsolatot a legtöbb csapattársammal. Számomra az online világ nagyon komfortos.

Nem kell zaklatnom ismerőseimet,hogy vegyenek meg tőlem bármilyen túlárazott terméket. Online dolgozom otthonról.

  • nem kell eladnom semmit
  • nincs havi dij
  • nincs havi kötelező vásárlás…..stb.  

De, hogy összefoglaljam, MIÉRT is építek hálózatot: Azért, mert szeretem, amit csinálok! Mert inspirál és boldoggá tesz! Nem utolsósorban meg tudom teremteni anyagi függetlenségem( egy hagyományos munkahelyen esélyem sem volt erre)

  Ez az igazi MIÉRTem.

Minden az első lépéssel kezdődik! Szakits 20 percet az idődből, nézd meg a videót!

Kattints a linkre!

Ha akarod megtudod megváltoztatni az életed a Freedomxpress-sel.

.Tedd meg azt az első lépést MOST!

 Regisztrálj! A regisztráció után felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan indulj el! A regisztráció ingyenes!

Kérd a részletes információt itt!

Ha kérdésed van, vagy segitségre van szükséged keress elérhetőségeimen:

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

 

 

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük