Keress pénzt a Zamnia webáruházzal!

Ha szeretnél körül nézni vagy vásárolni a webáruházban az alábbi linken megteheted! Jó shoppingolást!

Belépek a webáruházba!

Azonban ha pénzt is akarsz keresni vele olvass tovább!

Véget ért a Zamnia teszt időszaka, és teljesen megújult megjelenéssel, optimálisabb kereső funkciókkal, –  annak érdekében, hogy minél gyorsabban találj rá a kívánt termékre.

A termékek köre is folyamatosan bővül, az eddigiekhez most több ezres könyv készletből válogathat bárki, februárban 10 %-os kedvezménnyel. És tárgyalások folynak a tartós élelmiszerek, vegyi áruk, italáruk bekapcsolásáról is, mely előre láthatólag márciusban várható.

Egyértelmű, hogy ilyen óriási árukészletből folyamatos vásárlás várható. A Zamniában nemcsak vásárolni tudsz, hanem egyedülálló módon bevételre is szert tehetsz. 0-24 órában pénzt termel Neked!

De hogyan tudsz pénzt keresni?

A Freedomnál kétféle csatornán is lehetőséget kapsz arra, hogy jövedelmet szerezz! Az egyik, a Zamnia webáruházban történő vásárlások után járó jutalék. Nem kell terméket eladnod, vagy tukmálni másokra, és ez nagyon fontos!

MEGKAPOD A ZAMNIA WEBÁRUHÁZ ÖRÖKÖS ÜZLETI HASZNÁLATÁT, ha jövedelmet akarsz

MINDÖSSZE 52,-€-ért!

A Freedomnál nincs havidíj, nincs kötelező vásárlás!
Ha pénzt akarsz keresni, annyit kell csak tenned, hogy a saját webáruház linkedet ajánlani, hogy minél több vásárlás történjen általa. Minden egyes vásárlás hasznából a Freedom 25 %-os jutalékot fizet.
Olyan termékeket találnak a webáruházban az emberek, amit egyébként is megvesznek, mert a mindennapok szükségleteihez elengedhetetlen. Fokozatosan felépíthetsz magadnak bármekkora vásárló tábort, és ezzel együtt bármekkora bevételt. Ezt a munkát végezheted egymagad is.

A másik forrás, amivel a jövedelmedet megtöbbszörözheted, ha mások is csatlakoznak hozzád, nem csak vásárlóként, hanem aktív üzletépítő tagként. Tudod, a Freedomnál nincs havidíj, nincs kötelező termék vásárlás, és nem kötelező a hálózat építése sem.

De miért titkolnád az ismerőseid elől, hogy a Zamniával hogyan keresel pénzt? Ebben az esetben kiemelkedő hálózati jutalék kifizetés vár. A jelenlegi legfejlettebb hibrid kifizetési rendszert használva, sosem nullázódó, maximális jutalékot kifizető rendszer.

Ehhez hozzáadódik a regisztrált partnereid webáruház értékesítéseiből származó jutalék is. Olyan értékesítések után, melyek nem a Te webáruházadban történtek. 

Hozz egy döntést MOST!

Részletes tájékoztatásért keress elérhetöségeimen.

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük