Hogyan tudsz elindulni, akár egy 50 eurós csomaggal? Hogyan kaphatsz több,mint 60% direkt bónuszt a szokásos 10% helyett?

Mit tartalmaz az egyszeri 50 eurós regisztrációs csomag

Örökös aktív Freedom tagságot, megújítások, és kötelezettségek nélkül.

 50 eurót a Foglaló számládra, amelyet a Saját Zamnia Nemzetközi webáruházadban időkorlátozás nélkül felhasználhatsz a vásárlásaidhoz az árrés 100%-a erejéig.

Saját Freedom webirodát, ahol minden tevékenységed és forgalmad részletesen követheted.

6. Saját Nemzetközi Zamnia webáruházat, havi költségek, vásárlási kötelezettségek, bonyolult háttér feladatok nélkül, az egész Európai Unióba kiszállítással.
(Jelenleg 1600 termékkategóriában, 500.000 termékkel feltöltve, folyamatosan fejlesztve,  

Komoly és közismert termékpartnereink vannak, akiknek a kedvezményeit igénybe tudjuk venni. Ezeket az általam már korábban említett Dealkodex oldalunk összesíti. Ilyen például az OMW, akitől egy saját OMW kártya igénylésével a tankolásunk árából 2,5%-ot vissza kapunk. Tankolni így is úgy is kell az autónkat, de ha már az OMW a termékpartnerünk között szerepel és visszatérítést kapunk tőle, akkor biztosan nem máshová fogunk menni tankolni.

Sokan vannak, akik valamilyen oknál fogva sokkal többet tartózkodnak a saját lakásukban, mint bárhol máshol.
Ilyenek például a nyugdíjasok, a mozgáskorlátozottak, a kismamák, a munkanélküliek, valamilyen tartós betegségben szenvedők, olyan egészséges emberek, akik inkább otthoni munkával szeretnének jövedelemre szert tenni, és sok olyan fiatal, akik nem szeretnének 50 évig modernkori rabszolgaként mások céljaiért dolgozni.
Ők azok, akik valamilyen más lehetőséget keresnek, hogy sokkal boldogabb életük legyen, de sokan keresnek a meglévő munkájuk mellett valamilyen kiegészítő jövedelmet is, stb. stb. stb.

Számukra NAGYON JÓ LEHETŐSÉG a Zamnia webáruház affiliate programja.
Milyen módon lehet bevételed a sok-sok ZAMNIA webáruház forgalmából?

A második bevételi alternatíva, ha TOVÁBB AJÁNLÁSSAL lehetőséget adsz másoknak is arra, hogy ők is birtokoljanak egy “saját” Zamnia webáruházat, így a csapatodban lévő webáruházak forgalma után, is jutalékra vagy jogosult illetve minden közvetlen munkatárs megvásárolt regisztrációs csomagja után, nem 10% bóuszt kapsz, mint a többi MLM üzletben hanem több mint 60% a Nézz szét webáruházamban             tiéd, vagyis  egy 50 eurós csomag után kapsz 32 eurót
Jól hangzik igaz?

Ha szorgalmas vagy és dolgozol a legelső hónapban is többet kereshetsz mint a munkahelyeden. Tudom miről beszélek megtapasztaltam.

Az emberek jelentős részének első lépésben a gyors bevételek sokkal fontosabbak, mert sajnos a többség az elmúlt 10-20-30-40 év alatt nem tudott annyi tartalékot sem képezni, amely akár pár hónapra is fedezhetné a megélhetést akkor is, ha semmilyen bevételre nem számíthat.
Ráadásul bármikor kerülhet bárki olyan helyzetbe, hogy elapadnak a bevételi forrásai, és mivel nem rendelkezik tartalékkal, nagyon gyors bevételi forrást keres más területeken.
DE ez még nem minden, olvass tovább!

Van megoldás!

A Freedom Xpress Global  tovább fejlesztett egy olyan jutalék rendszert, amelyhez hasonlóak az elmúlt közel 20 évben már sokaknak olyan magas jövedelmeket biztosított, amelyekkel soha senki nem versenyezhetett.

Az ötlet egyszerű és zseniális!

Fordítsuk meg a vásárlás menetét!

 • Normál esetben az történik, hogy vásárolnak emberek a Zamnia webáruházban, és az árrés 90%-a szétosztásra kerül a Kompenzációs tervben leírtak alapján.
  Ez egy több év alatt kialakult nemzetközi vásárlói körnél biztosítja a folyamatos, passzív, jelentős havi jövedelmet.
 • A gyors és jelentős bevétel akkor valósulhat meg, ha megfordítjuk a vásárlás menetét, ami azt jelenti, hogy tudjuk azt, hogy a jövőben, amíg élünk, vásárolni fogunk nagyon sok féle terméket és szolgáltatást, és hasonlóan, ahogy egy ingatlan, vagy autó vásárlásánál, lefoglalózzuk a jövőbeni vásárlásunkat.

Ha az egyik számlánkról (lehet ez egy banki számla, vagy a webirodánkban lévő e-Pénztárcánk, vagy az e-Kereskedelmi számlánk) áthelyezünk pénzt a Foglaló számlánkra, ott is a mi pénzünk marad mindaddig, amíg a Zamnia áruházban el nem költjük, de HOZZÁJUTUNK EGY KÜLÖNLEGES ELŐNYHÖZ!

 • A Foglalónkat IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜL felhasználhatjuk a Zamnia webáruházban történt vásárlásainkhoz az Árrés 100%-a erejéig, akár már másnap, vagy akár 10 év múlva.
 • Minden megvásárolt terméknek van kisebb-nagyobb árrése, amelyet az adott terméknél jelez a rendszer, és MI DÖNTJÜK EL, hogy használunk-e fel foglalót, vagy nem, és ha igen, akkor milyen mértékben.
 • Mivel a Foglalóval az Árrés összegét helyeztük az egyik zsebünkből a másik zsebünkbe, ezért a foglaló nagyságától  függően a Store osztályokban egy vagy több ELSZÁMOLÁSI EGYÉSGET KAPUNK, amelyet UNIT-nak hívnak.
  Unitot nem lehet vásárolni, mert az csak egy elszámolási egység, csak szerezni lehet, ha lefoglalózzuk a jövőbeni vásárlásainkat.
 • A megszerzett UNIT-nak köszönhetően HOSSZÚ TÁVON, FOLYAMATOSAN és főleg SOKKAL GYORSABBAN profitálhatunk mások vásárlásai után is.
  Akkor is, ha elköltöttük a Foglalónkat!
 • A lényeg, hogy senkinek nem kell mást csinálnia, mint amit amúgy is csinálna, a jövőben vásárolja meg mindazt, amit amúgy is megvásárolna, csak ezt tegye meg a Zamnia nemzetközi webáruházban, és ha akarja, mert sokkal jobban jár, akkor foglalózza le előre a vásárlásait.
 • Így lehetőség van arra, hogy sok esetben a jutalékrendszer ELŐRE KITERMELHESSE nekünk a TERMÉKEK TELJES ÁRÁT, amelyeket a jövőben meg akarunk vásárolni.
 • Ezzel az egyszerű megoldással sokkal hamarabb meg tudjuk kapni a jutalékainkat más vásárlók vásárlásai után, mert az Árrés sokkal előbb kerül be a rendszerbe, mint ha normál módon vásárolna mindenki.
 • A gyors jövedelem miatt az emberek gyorsabban is vásárolják meg azt, amit szeretnének, és tudjuk, hogy a legtöbb ember az anyagi helyzetéhez igazítja a vásárlásait, így sokkal magasabb összegű vásárlások lehetnek, amelyek tovább növelhetik a gyors jövedelmet, mert akkor nagyobb összeggel foglalózzák le a jövőbeni nagyobb összegű vásárlásaikat.

Kihasználhatod a szabályoknak megfelelően, a Gépjármű finanszírozási programunkat, is ahol hitel felvétel és törlesztő részletek nélkül,

összességében ingyenesen juthatsz saját, átlagosan 8 millió forint értékű új autóhoz, motorhoz, vagy más gépjárműhöz., De ha neked gyorsan kell pénz kihasználhatod a visszvásárlási garanciát, és az elsó visszavásárlási garanciánál kapsz 1 millió Ft-ot. 

Ha  a programot végig viszed akkor , is választhatsz ,vagy kéred az autót vagy az árát 20000 eurót

  Te döntöd el ,mit viszel,részt vehetsz, minden programban, vagy csak abban ami neked szimpatikus.

A döntés a tiéd, Te tudod mit szeretnél elérni!

Fontosnak tartom elmondani hogy mnden egyes Ft amit beteszel az üzletbe levásárolható

MI nincs A Freedomxpress-nél?

 • Nincs pontvesztés
 • havi kötelező vásárlás

tag megújitási dij

Ne várd meg, még padlóra kerülsz, és nem tudod biztosítani az eddig megszokott megélhetési szintet, hanem lépj időben, és jó eséllyel az eddig megszokottól jobb életszínvonalat is megteremthetsz magadnak és családodnak, hiszen felelősséggel tartozol irántuk.

Én örülök neki, hogy ennek az üzletnek, és ez által egy nagyon jó csapatnak a tagja lehetek. Nekem ez az üzleti modell lehetőséget kínált, éltem vele, és 1,5 év távlatában bizton állíthatom, hogy hosszú távon nem kell más anyagi forrást keresgélnem. Ez egy egy olyan üzleti modell, ahol nem kell kompromisszumokat kötni, ennek köszönhetően úgy érzem, jelenleg nincs túl sok terület, ahol hosszútávon olyan bevételre tehetek szert, ami megoldhatja a problémáimat. Természetesen ehhez itt is dolgozni kell, és bele kell adni tudásunk, tudásod legjavát.

Szívesen segítek Neked ebben, fordulj hozzám bizalommal. Megbeszéljük, mi a legoptimálisabb megoldás számodra, hogyan lehet tiéd egy sikeres üzleti modell, vagy csak az áruházunk kínálatában szereplő termékek bármelyike

Ingyenes regsztráció Kattints ide 

Részletes információt ITT kérhetsz

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza.  Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem .

https://www.facebook.com/groups/3309580065771252/

Ha emailban akarsz érdeklődni ide irj:

mariann630706@gmail.com vagy keress

Skype: merry637

WhatsApp  +36 70 381 9216

                   Baráti Üdvözlettel

                                 Mariann

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük