Hogy a MLM világával ellehet érni komoly eredményeket ez ma már nem kétséges!

Kedves Látogató!

Ha olvasod a blogom, arra kell következtetnem hogy út keresésben vagy. Ha igy van jó helyen jársz.

Nem tudom most hol dolgozol, mit csinálsz, de nagy valószinséggel” valahol szorit a cipő.“

Nagyon sokan vannak ezzel igy, ám amikor beszélek valakivel nagyon sokszor hallom, hogy ez is csak egy piramis.

 Aki ezt gondolja az szerintem barlangban élt az elmúlt 20 évben. Nem is akarok ezzel foglalkozni, mert egyértelmü az MLM világa jó. Nem ez a kérdés. Rengeteg embert kiemelt a semmiből,óriási mennyiségű árut, szolgáltatást juttat el a termelőtől a fogyasztóig. ez nem egy kiskereskedelmi rendszer, nem kell boltokat nyitni. Ez jó, nincs mese. Most ha valaki azt mondja:

– ugyan már nekem kétségeim vannak!

Én elhiszem hogy Neked kétségeid vannak, de akinek kétségei vannak nem jön erre a pályára. KÉSZ!

 

Nézzük milyen más lehetőségeid vannak:

  • Fogd a millióidat és fektesd be valamibe és minimális hozamait, kamatait tedd el. Abból vannak millióid? Nincsenek?
  • Jó akkor nézzük milyen lehetőséged van még?

Elmehetsz dolgozni hagyományos munkahelyre és add el munkaerődet életed végéig. Neked a munkaerőd az áru, ezt veszi meg a munkáltatód.

 Arra vagy kárhoztatva hogy életed végéig dolgozzál,és életed végén amikor végig dolgoztad, szegény emberként fogod leélni a nyugdijas éveid. Ha ezt akarod akkor legyen ez.

Ha valaki azt mondja, hogy nem igy lesz, akkor nézd meg a szüleid, rokonaid illetve szomszédaidat.

Ismersz olyan embert aki tisztességben, becsületben végig dolgozta az elmúlt 40 évét, az életét aki most nyugdijas?

Én ismerek! Neked is biztosan vannak ilyen ismerőseid. Ezek közül kik azok akik egészségesek, gazdagok, évente kétszer járnak nyaralni tengerpartra, jó autójuk van amit lecserélnek, boldogan élik az életüket,és vissza menőleg azt mondják érdemes volt a csepeli csavargyárban 40 évet ledolgozni. Csodálatos évek voltak és most gazdag vagyok, boldog vagyok és vitorlázok az Adrián. Boldog nyugdijas életet élek.

Hány ilyet ismersz? Mert én ilyet már egyet sem..

 

De ha te úgy gondolod hogy a nyugdijjal még nem kell foglalkoznod mert még fiatal vagy, de most a blogom olvasod biztosra veszem hogy Neked is vannak anyagi problémáid.

  • esetleg lakás hiteled van? Minden hónapban azon görcsölsz hogy fizeted ki a bankot?
  • Szeretnél a családdal tengerparra menni, de esélyed sincs rá?
  • Le kellene cserélni már az autód,mert már kiöregedett?
  • Vagy csak eleged van a mindennapi taposómalomból?

Hidd el tudom miről beszélek hisz én is jártam ebben a cipőben. Én is kerestem a kiutat a hagyományos munkából, nem akarok életem végéig másnak dolgozni, minimális fizetésért.

Nagyon sok MlM munkát megnéztem,volt amibe be is léptem. Sajnos való igaz nagyon sok az átverős online munka hirdetés, nagyon meg kell nézni a céget mennyire stabil, milyen az oktatási rendszere, milyen a marketing terve…stb.

Találtam olyan MLM üzleteket ami nagyon tetszett,jók voltak a termékei de számomra visszahúzóerő volt a

  • havi kötelező vásárálás
  • Havi tagsági dij

Sajnos ha egy hónapban nem tudtam terméket rendelni, vagy befizetni a tagsági dijat elvesztettem minden addig megszerzett előnyömet.

Tavaly rám talált a FreedomXpress Global. Nagyon szimpatikus volt, hogy nincs kötelező havi vásárlás itt egyszer kell megvenni az aktivitáshoz szükséges csomagot és nem kell eladnom semmit. Azért egyszerre nem vágtam bele, kerestem hol van a buktató. Lehet nem hiszed el, de nem találtam semmit. Most biztosan azon gondolkodsz hogy miért irtam azt hogy nem kell eladnom semmit. ELÁRULOM!

A FreedomXpress tulajdonosai megálmodtak és létre hoztak egy webáruházat melynek a neve ZAMNIA! Tavaly november 4-én nyitotta meg kapuit. Ez a webáruház ugyanolyan mint az amazon, ebay, emag...stb. Mindenki azt vásárolja meg amire szüksége van mint pl a Sparban. Amiben különbözik az hogy a Zamniában márciustól kapható lesz tartós élelmiszerek, ital, tisztitószerek…

 Ez egyetlen más Webáruházban sincs. Ez egyszerüen fantasztikus hiszen az E- kereskedelemé a jövő. Ezért irtam hogy nem kell eladnom semmit, hiszen mindenki azt veszi meg amire szüksége van.

Amit még nagyon fontosnak tartok elmondani, hogy a cég ingyenes képzést biztosít munkatársai számára, hogy fejlődni tudjunk nap mint nap, és gyümölcsöző vállalkozást építsünk ki!

Gyere velünk! Vegyél el Te is egy szeletet az E-kereskedelem tortájából!

Nézd meg ezt a rövid videó sorozatot!

Regisztrálni itt tudsz ingyenesen!

mindenre kiterjedő tájékoztatás érdekében a telefoni beszélgetést tartom szükségesnek. Ezért arra kérlek, hogy az érdeklődő leveledben közöld a telefonszámod, vagy Skype elérhetőséged, hogy előre egyeztetett időpontban beszélni tudjunk!

 

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

 

 

 

 

 

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük