Hálózatépités a FreedomXpressel?

 

 HA ÜZLETET SZERETNÉL ÉPÍTENI ÉS EZZEL PÉNZT KERESNI, MÉGHOZZÁ SOKAT, AKKOR EZT MOST OLVASD EL!

Rendszeresen megkeresnek érdeklődők, amikor az üzletemről nagy lelkesedéssel írok. Az érdeklődés megtisztelő számomra és örömmel teszek eleget minden apró kérésnek, szívesen válaszolok minden kérdésre.

A tapasztalataim viszont azt mutatják sokan nem tudják mit is akarnak valójában!

Az egyetlen közös nevező:

TÖBB PÉNZT SZERETNÉNEK

keresni!

Ez rendben is van! Azonban, amikor egy-egy beszélgetésbe jobban belebonyolódok újra meg újra rájövök, sokan nem tudják mit is szeretnének úgy igazán!

Azt tudják csak, MIT NEM SZERETNÉNEK!

 • Nem szeretnének eladni
 • Nem szeretnének pénzt kiadni
 • Nem szeretnének nagyobb energiát belefektetni
 • A tanulás sem szerepel a céljaik között

Óriási tévhit,

hogy ilyen igényeket kielégítő üzleti vállalkozás létezik!

 • A network marketing világában (ahová csatlakozni szeretnének) mindenhol van valamilyen termék vagy szolgáltatás, amit el kell adnod! Ez a jövedelmed alapja! Persze vannak jópofa csali hirdetések, de ha Te ezeknek bedőlsz soha nem lesz igazi pénztermelő üzleted! Ha beéred havi 5-10-15 ezer forinttal, mert éppen csak ennyi hiányzik a költségvetésből, hát remek, csináld, de mérd le hány órát kell eltöltened ezzel a munkával! Hidd el, így nagyon olcsón adod el a munkaerődet!
 • Néhány micro üzleti lehetőségtől, vagy induló üzlet toborzó időszakától eltekintve amikor az indulásnál nem kell fizetni, szintén egy jó megszerkesztett üzleti trükk. Az MLM cégek döntő többségében elvárás, hogy a cég termékeit, szolgáltatásait használnod kell és hónapról-hónapra vásárolnod kell! Ez feltétel ahhoz, hogy egyáltalán jutalékra legyél jogosult! Ez így van még akkor is ha induláskor (milyen szuper) nem kell csatlakozási regisztrációs díjat fizetned.
 • Azok, akik nem szeretnének nagyobb energiát befektetni, a jobb életük reményében nem is tudom mire számítanak! Ebben az iparágban azok akik ma már milliomosnak, netán milliárdosnak számítanak és ilyen vágyálommal futottak volna neki az üzleti életnek, bizony lehet, hogy ma is kifutófiúként, bolti eladóként dolgoznának. Ugyanis ha hiszed, ha nem a legtöbb milliárdos MLM guru itt kezdte vagy még lejjebb! De eldöntötték, hogy SOK PÉNZT AKARNAK KERESNI! Az energiáid legnagyobb részét arra kell fordítanod, hogy cselekedj, haladja előre és a munka közben elszenvedett kudarcaidat hasznos tapasztalatként használva építsd magad egyre feljebb!! E nélkül az energiabevitel nélkül, maximum egy helyben fogsz topogni!
 • A tanulás a pénzteremtés egyik sarkalatos pontja, amit nem szívesen vállalnak az emberek. Pedig annyira kézenfekvő, hogy tanulás nélkül nem fog menni! Ha a legegyszerűbb gyári melóban gondolkodunk, mi az első lépés? A BETANULÁS!! Ha jól tudom ez már régen is egy bevett formula volt a “betanított munkás”. A világon legdinamikusabban fejlődő üzletágban nem kell megtanulni a szakmai lépéseket, amik kizárólag abba az irányba mutatnak, hogy te több pénzt kereshess? Tanulás nélkül nem megy!

 A TÉNYEKKEL SZEMBE KELL NÉZNI!

HA PÉNZT KERETNÉL KERESNI,

HA MEG SZERETNÉD VÁLTOZTATNI AZ ÉLETED, 

BEFEKTETÉSRE VAN SZÜKSÉGED!

PÉNZBEN

IDŐBEN

ENERGIÁBAN

Egy helyes döntésre van szükséged!

Egy üzlet, amely pont azt, pont úgy és pont annyit nyújt számodra, amire szükséged van!

A FreedomXpress Global a világon eddig egyedül álló üzleti modellt épített fel a Network Marketing világában.

A network marketing eszközrendszerét házasította a világ legdinamikusabban fejlődő iparágával, az e-commerce (e-kereskedelem) iparágával.

Ezzel a üzleti életben létrehozott egy olyan vállalkozást, amelyben az is megtalálja a maga lehetőségét, ha nem akar, vagy nem szeret üzletet építeni. Azoknak is kiváló lehetőség, akik profi hálózatépítő képességekkel rendelkezik.

A Freedom üzleti modelljében elindulhat az is, akinek szűkebb a pénzügyi lehetősége és az is megtalálhatja a számítását, aki magas üzleti célokkal, nagyobb pénzeszközökkel tud indulni!

Mindenki saját képességei, jellemzői alapján tud választani, hogy a személyes kapcsolatokra építi az üzletét, de az is, aki kizárólag online munkát szeretne végezni.

Most nézzük, mi a helyzet a “nem szeretem” 4 ponttal:

 • A FreedomXpress Global dropshipping webáruház projektjében a cél a webáruházban lévő több, mint 100 000 fajta termék mind szélesebb körű értékesítése. De micsoda különbség, hogy nem kell senkinek semmit direkt módon eladni, hanem a promóciós munkával felkeltett érdeklődés alapján a vevők maguktól és konkrét vásárlási akarattal lépnek be az áruházadba! Értékesítesz, de mégsem tukmálsz méregdrága terméket minden ” veled szembe jövő” emberek!
 • Úgy teremtheted meg üzleti lehetőséged, hogy megvásárolsz egy üzleti csomagot, amivel a továbbajánlói partnerünként dolgozni tudsz! De a csomagod értékének dupláját azonnal visszakapod egy kedvezményszámlán, amit 100%-ban levásárolhatsz partnercégeinknél! Ez azonnal garancia arra, hogy pénzt nem tudsz veszíteni. Igaz nálunk az indulásnál ki kell fizetned az anyagi helyzetednek megfelelő csomagot, de soha többé nincs semmilyen kötelezettséged vásárlásra, aktivitásra! Gondolj bele, egy viszonylag alacsony összegű csomag vásárlásával mentesülsz a folyamatos aktivitás, termék vásárlások alól. Sokkal kisebb anyagi terhet jelent.
 • A szükséges energia belefektetését nem kerülheted el. Igaz üzleti modellünkben lehet olyan opció, hogy kristálytiszta passzív jövedelmed is lehet, de ez nálunk is promóciós ajánlatunk része. A passzív jövedelem eléréséhez munkát, energiát kell beletenned! A promóciós tevékenységhez időt, energiát kell beletenned nálunk is!
 • A tanulást sem úszhatod meg, de ahhoz, hogy Te mindent tudj, és kellőképpen felkészülhess a vezetőink teszik bele az energiát, Minden héten felkészítő tréningek várnak, ahol ha komolyan veszed magad és a munkád minden szükséges információt, trükköt, megismerhetsz, elsajátíthatsz!

Kiváncsivá tettelek?

Kérdd részletes prezentációnkat ITT!

 Kapcsolat:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük