Gyere és építsd fel velünk a világ első számú network marketing vállalatát,

 Velünk most valóra válthatod minden álmod!

Amit valaha elképzeltél az most valósággá válhat

 

A FreedomXpress Global a világon eddig egyedül álló üzleti modellt épített fel a Network Marketing világában.

A network marketing eszközrendszerét házasította a világ legdinamikusabban fejlődő iparágával, az e-commerce (e-kereskedelem) iparágával.

Ezzel a üzleti életben létrehozott egy olyan vállalkozást, amelyben az is megtalálja a maga lehetőségét, ha nem akar, vagy nem szeret üzletet építeni. Azoknak is kiváló lehetőség, akik profi hálózatépítő képességekkel rendelkezik.

A Freedom üzleti modelljében elindulhat az is, akinek szűkebb a pénzügyi lehetősége és az is megtalálhatja a számítását, aki magas üzleti célokkal, nagyobb pénzeszközökkel tud indulni!

 Nézzük a pénz kereseti lehetőségeket

  1. Milyen webáruház a ZAMNIA?

– A ZAMNIA egy Nemzetközi közösségi dropshipping webáruház A- Z-ig MINDEN népszerű TERMÉKET biztosít a számodra folyamatosan, házhoz szállítva.

A FreedomXpress Global dropshipping webáruház projektjében a cél a webáruházban

40000 ezer fajta termék mind szélesebb körű értékesítése

Szeretnél egy több százezer termékkel feltöltött webáruházat az üzemeltetés gondjai és felelőssége nélkül, üzleti rizikó és hatalmas tőkeigény nélkül?
Ha a válaszod IGEN, akkor ez a TE Üzleted

De micsoda különbség, hogy nem kell senkinek semmit direkt módon eladni, hanem a promóciós munkával felkeltett érdeklődés alapján a vevők maguktól és konkrét vásárlási akarattal lépnek be az áruházadba! Értékesítesz, de mégsem tukmálsz méregdrága terméket minden ” veled szembe jövő” embernek!

Úgy teremtheted meg üzleti lehetőséged, hogy megvásárolsz egy üzleti csomagot, amivel a továbbajánlói partnerünként dolgozni tudsz! Minden csomag tartalmaz egy affiliate ( ajánlói linket) amit ha népszerüsitesz közösségi oldalakon, ismerősök rokonok…..stb és a Te linked alatt vásárol valaki akkor Te jutalékot kapsz.

Webáruház belépés link:  https://yme3e9.zamnia.com/

2 HÁLÓZATÉPÍTÉS

Az igazi csoda természetesen akkor valósul meg az életedben, ha elkezded a hálózatot építeni! 66%-os visszaosztás! Mutass még egy céget, amelyik ennyit oszt vissza!

A hálózatépítés a hibrid bináris rendszerben építkezés azzal a kedvező körülménnyel, hogy nem kötelező berakni 1-1 embert jobbra és balra.

Új partnerek becsatlakoztatása esetén (személyes értékesítés) 15%-os direkt értékesítési jutalékot kapsz! Akit korábban regisztráltál és ő újabb vásárlást teljesít azután ismét megkapod a 15 %-ot!

A bináris rendszer szabályait most nem részletezem csak ennyit 2 láb, gyengébb fizet!

3 Ismerd meg a FreedomXpress 3.0

A 3.0 jövedelem a Zamnia webáruház forgalmára épül, kétféle formában. Az egyik a tényleges vásárlások után keletkező haszonból, a másik egy előfoglaló vásárlás, ami hasonlóan működik, mint a vásárlási utalvány.
Ezt a Freedomban UNIT-nak nevezzük, és a teljes összeget, a vásárlások során 100 %-ig visszakapod. De, mivel előre megvásárolod a UNIT-ot, ezért bekerülsz egy jutalékrendszerbe, ahol több jutalékot kifizet a cég, mint az előző kettőben. A jutalékok jóváírása másodperc alapon történik.

Az utalvány levásárlása sem okoz gondot, hiszen a Zamniában már több, mint 400000 állandó szükségleteket kielégítő termékből választhatsz. A termékek köre, és száma folyamatosan bővül, egyre nagyobb választékot biztosítva. Olyan termékeket is megtalálsz, melyet a mindennapi bevásárló listádra is felírsz.

Tisztítószerek, kávé, egyéb konyhai dolgok, fürdőszobai termékek, könyvek, játékok, műszaki cikkek stb. Sorolhatnám még… Ami nem utolsó szempont, hogy mivel online áruház, ezért mindent házhoz szállítanak.

Minden egyes összeg mögött valós termékforgalom van.

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetősége

 akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk ingyenesen és kötelezettségmentesen csatlakozni

Részletes információt ITT kérhetsz.

Kérdésed van? Keress meg elérhetőségeim valamelyikén!

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük