Gondoltál már erre?

Lehet, hogy Te magad és a gondolataid vagy a saját sikered akadályozója?

A legtöbb esetben, ami korlátoz minket az csak a mi elménkben létezik. Talán azt gondolod, hogy zavarja az embereket, hogy MLM-el foglalkozol, hogy az MLM egy átverés, hogy ez csak egy lehúzós biznisz.

Gondolom Te is hallottál már ehhez hasonló kifogásokat, talán neked is átfutott az agyadon már ezek közül legalább egy gondolat.

De ezek a csak akkor válnak igazzá, ha Te is így gondolod. Ha annyiszor hallottad már ezeket, hogy végül Te is elhitted.

Tudom nem könnyű figyelmen kívül hagyni, hisz már nekem is a fejemhez vágták ezeket, vagy hasonló butaságokat.

Személyiségtől függ, hogy ki tudja az egyik fülén be engedni, a másikon meg ki. Sokan megtartják ezeket és addig rágódnak rajta míg végül Ők is azt fogják gondolni.

Igen valóban nagyon sokan vannak akik az MLM-et egy átverésnek gondolják, mert lehet, hogy volt egy vagy több rossz tapasztalatuk, belefutottak egy-egy rossz üzletbe, vagy rossz vezetőbe…ezeken én is keresztül mentem.

De ez nem jelenti azt, hogy mindenki így gondolja!

Bizony nekem is voltak olyan gondolataim amik a saját sikerem útjában álltnak.Nekem sikerült ezeket a gondolatokat elengednem. Hogyan? Rátaláltam a FREEDOMXPRESS-re,ahol jól érzem magam, ahol motiválnak( gondolok itt exkluziv utazásokra különbözö elismerésekre).

Ingyenes képzéseket biztosit a cég minden munkatársa számára ami szerintem nagyon FONTOS! Minden túlzás nélkül állithatom, hogy 8 hónapja, mióta csatlakoztam a FREEDOMXPRESS-hez nem azon gondolkodom hogy miért nem haladok az üzletben úgy ahogy én szeretnék, hanem mit tegyek hogy eredményesebb legyek?

“Rakd tele a fejed álmokkal és nem marad helye a kételynek!”

Nézd meg, hogy neked mik lehetnek azok a gondolatok amik korlátoznak és szabadulj meg tőlük. Ha észre veszed, hogy már megint ezen rágódsz figyelmeztesd magad, hogy ez NEM létezik!

Hangold át magad és a gondolataidat. Ha valóban tenni akarsz a jövődért és nem csak siránkozni akarsz a kanapén ülve, tévét bámulva.

Gyere velünk és legyél te is ennek a sikersztorinak az építője!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre 

Véleményed bátran oszd meg velem a hozzászólásokban vagy elérhetőségeimen.

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük