Gondolkoztál már a jövődön? Irigylésre méltó az életed?

Elégedett vagy annyira a jelen életeddel, hogy el tudnád képzelni életed végéig ezt az életformát? Ha igen a válaszod, akkor te egy szerencsés ember vagy. Ha nem, akkor hozzád szólok ebben a cikkben.

Modern kori rabszolgatartás

Így jellemezném sok ember életét a munka oldaláról. Régen 8 órát dolgoztunk, most 10-12-14 órát. Régen közel dolgoztunk a lakásunkhoz, most utazunk a munka után. Régen társadalmi munka volt, most túlórázunk a megélhetésért. Régen nehezen tudtunk külföldre utazni, most meg nem telik rá és még sorolhatnám.

Sok mindent okolhatunk ezért, de attól még a probléma nem lesz megoldva. Ha már bedarált a rendszer. akkor rajtad már nem tudok segíteni. De ha egy lázadó vagy, aki a kiutat keresi a „sok munka kevés bérért” útvesztőjéből, akkor hozzád szólok. Ha egy élet áll még előtted vagy már nyugdij felé közeledsz, de szeretnél valami maradandót létrehozni, akkor hozzád szólok. 

Ha szeretnél erről a munka-alkalmazott-vállalkozó-networker lehetőségekről a döntésed segítő részletesebb információt kapni, akkor kattints ide! Utána gyere vissza a konkrét megoldásért!

Megpróbálom leegyszerűsiteni az ajánlatot a könnyebb érthetőség kedvéért!

Nézz körül a konyhádban, a fürdődben, az éléskamrádban, a WC-ben, egyszóval az otthonodban. Az ott látott termékek 80 %-t szerezd be a Zamnián keresztül. Ezzel megspórolsz egy csomó időt, üzemanyagot, sorban állást, parkolási nehézséget, cipekedést. Buzdítsd erre az ismeretségi köröd is.

 

Építs fel egy hálózatot, egy vásárlói és egy terjesztői közösséget nehézségek nélkül, bő áruválasztékkal. Az internetes vásárlás piacképes? Hát hogyne! A webáruházban kapható termékek piacképesek? Persze! Nem mi teszteljük. Gondold el: egy új terméket kitalálnak, reklámozza a média, az emberek vevők lesznek rá, záros határidőn belül nálunk is kapható lesz.

Neked kell bemutatni? Nem. 

Neked kell vásárlói igényt előidézni? Nem.

 Mi a te feladatod? Mutasd meg, hogy itt is kapható, ennyi! Mi van, ha már nem kell a piacnak? Akkor kikerül a webáruházból. Érted már a webáruházunk nagyszerűségét? Ezerszer is megváltoztatható, frissíthető a kínálat, tehát nem lehet ráunni. Jelenleg közel 70000 termék közül választhatsz, de folyamatosan bővül kinálatunk!

Van egy fantasztikus hirem is!! Figyelem! Március közepe vége felé,megjelennek naponta, hetente havonta használatos termékek is, mint a tartós élelmiszerek, italok, tisztálkodó szerek és még sorolhatnám. Ilyen egyetlen webáruházban sincs! Én már nagyon várom. Gondolj bele, mindent megtudsz rendelni, nem kell cipekedni,sorba állni! Megrendeled és kiszállitják a lakásodra! Lépj be a webáruházba, kattints ide!

Még egy fontos dolog

Nálunk nincs havidíj vagy kötelező termékvásárlás, pontérték törlés, vagy elért szintekről visszaesés. Tehát ha ajánlod a webáruházat és a Te ajálói linked alatt valaki vásárol, akkor Te forgalmat generálsz, akkor is jár a jutalék, ha te magad nem vásároltál semmit. Miért vásárolnak itt a tagok? Egyszerű, mert máshol a tulajdonos kezében marad a haszon, Nálunk nincs havidíj vagy kötelező termékvásárlás, pontérték törlés vagy elért szintekről visszaesés. Tehát ha forgalmat generálsz, akkor is jár a jutalék, ha te magad nem vásároltál semmit. Miért vásárolnak itt a tagok? Egyszerű, mert máshol a 3-4 tulajdonos kezében marad a haszon, nálunk pedig a 70 %-át visszajuttatják, magyarul érdekből!

Nyilván a saját webáruházunk forgalmának fellendítése az összes tag érdeke. Építsünk együtt egy nagy hálózatot, amelyből méltó megélhetésed lesz, amivel kiválthatod a munkahelyed, amellyel megalapozhatod a nyugdíjas éveid és elmondhatod, hogy te megmarkoltad életed nagy lehetőségét.

Mert akár hiszed, akár nem, ez az üzleti modell nélküled is felépül. Én ezt nem engedtem meg, annyi jóból kimaradtam az életem során, ezt nem hagyom ki.

Részletes információkért iratkozz fel  ide kattintva, majd keress meg az elérhetőségeim valamelyikén!

 

Az üzlethez való csatlakozás első lépése, hogy ingyenesen regisztrálj itt! ( Nyelvet változtatni a regisztrációs oldal jobb felső részén levő zászlóra kattintva tudsz. )

Keress meg a részletekért!

Keress elérhetőségeimen:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük