FreedomXpress a nélkülözhetetlen termékek üzlete.

Jelen pillanatban egyetlen netwörk marketing cég sincs, azt nem mondom hogy a világon, de az biztos hogy Magyarországon ilyen üzlet nincs.
Mire gondolok?
Gondolj bele jelen pillanatban melyik MLM termék hiányzik Neked ami elengedhetetlen?
Mert ha egyetlen egy sem,akkor igazából nem hiányoznak Neked. Igaz?
Amivel mi foglalkozunk,tulajdonképpen ezek nélkülözhetetlenek. Ezek nem valami alternativája az általad ismert termékeknek, hanem pontosan azok a termékek amiket Te használsz. Amiket napi szinten használsz,heti szinten használsz,havi szinten, éves szinten. Erre épiteni több mint okos és bölcs gondolat.De ezt sem úgy csináljuk hogy hagyományos módon,hanem XXI-ik századi módon. Méghozzá ezzel a jelen és a jövő kereskedelmi formájában, ez nem más mint az E-KERESKEDELEM.
Legyen tény számodra, hogy jelen pillanatban a FreedomXpress nélkül nem tudsz bekerülni ebbe az iparágba, arra az oldalra ahol az Amazon tulajdonosa van Jeff Besos a világ leggazdagabb embere vagy Kina leggazdagabb embere Jack Ma.
 Mi ezen az oldalon vagyunk. Normál esetben a vevő oldalon tudsz helyet foglalni
ami teljesen jó és kényelmes is. Mindenképpen jó.

Próbáljunk vele pénzt keresni!

Tavaly ilyenkor már 3,9 millárd dollárt költöttek el minden egyes percben az emberek az interneten éjjel, nappal, hétvégén is.. Tehát egy 0-24-ben működő üzletet tudunk Neked ajánlani.Ez egy elég jó dolog.

2014-ben 1336 milliárd dollár volt az e-kereskedelem forgalma , 5 év alatt 2019.ig ez felkúszott 3453 millárd dollár forgalomra. Vagyis évente 20%-ot emelkedett. Ez elképesztő növekededés,és ez csak növekszik és növekszik.

Nem nagyon találsz most jelen pillanatban olyan iparágat,ami 20%-ot tartósan növekszik.

 Ha pénzt akarsz keresni,

most vonatkoztassunk el egy kicsit ettől az üzlettől,ha általánosságban pénzt akarsz keresni, akkor olyan helyre kell menned, olyan dologgal kell foglalkoznod, ahol az emberek el költik a pénzt. Ha egy olyan üzletben vagy ahol nélkülözhető termékek vannak, senki nem ismeri a terméket, Neked kell bevezetni azt hogy ő megismerje, nagyon nehéz dolgod van és nem lehet elvárni az évi 20%-os növekedést. De ha olyannal foglalkozol amit az emberek megvesznek folyamatosan

és ebbe mindenféle dolog van és azon az oldalon állsz ahol megveszik ezt az interneten akkor ez elképesztően jó gondolat. Magyarországon is a netes vásárlások évente 20%-ot emelkednek. 2019-ben a netes össz forgalom 700 millárd forint volt. Azért az elég massziv! Nem?

700 milliárd forintot magyarok elköltöttek?

Csipjünk le ebből egy kicsit,egy kis szeletet szerezzünk meg magunknak.

Hadd kérdezzem meg, most a FreedomXpressen kivül tudsz szerezni magadnak egy kis szeletet?

Az hogy valaki ezt megtudja csinálni, majdnem lehetetlen kategória. Én nem tudnám megcsinálni.

Őszintén megmondom hogy lefejleszteni egy webáruházat, hát nem egy könnyű dolog. Nagyon sokba kerül,raktár készlet, nyilvántartás, számlázás, garanciák,ügyfél szolgálat…… Ez jó mint lehetőség, de valójában átlag embernek ezt nem lehet megvalósitani.

A droppshipping amivel mi foglalkozunk, van jelentősége. A mi esetünkben azt jelenti hogy van egy partner webáruház

Kapsz egy teljesen feltöltött webáruházat

Nem Te kezeled a raktár készletet

sokkal kisebb költséggel üzemeltetheted

Nem te számlázol….

Képzelj el egy webáruház láncot ami a nap 24 órájában Neked passziv bevételt termel.

Ha elképzelted szuper, mert ezt a FreedomXpress megcsinálta. Ide kerülhetsz be Te is.

Az átláthatóság hihetetlenül fontos a mai világban. Komolyan mondom hihetetlen átverések vannak kint, ez leginkább a befektetősdi.

Neked valaki azt mondja a mai világban 2020-ban, hogy rakd be a pénzed és heti szinten ennyi és ennyi kamatot fizetnek Neked, hát menekülj onnan.

Nagyon sokan nagyon sok pénzt buktak igy, és ennek ellenére még mindig van aki jelentkezik ilyen hirdetésre. Hát komolyan mondom megérdemli a sorsát.

Ez a cég átláthatóvá teszi magát, ezt meg kell értened. Ha nem hiszel nekem ellenőrizd le Te! Ha kéred szivesen elküldöm Neked a dokumentumokat és utána tudsz nézni.

Webáruházunkban van minden ami bármelyik webáruházban megtalálható, de a leglényegesebb üzenete a cégnek hogy márciustól bevezeti az FMCG termékeket, nem romlandó élelmiszerek, vegyi áruk, kozmetikum…mindenféle amit most is megvesznek az emberek és ezt kiviszik.

El tudod képzelni hogy ebből mekkora forgalmat lehet generálni?

Amennyiben valaki Freedom tag 25%-ot kap minden egyes eladott termék árréséből.

Hát nem szenzációs? Neked annyi a dolgod hogy ismertesd meg minél több emberrel ezt a kihagyhatatlan üzleti lehetőséget.

Nem kell eladnod semmit sem

nincs havi kötelező vásárlás

nincs havi tagsági dij

Én azt gondolom hogy ne csak nézd ezt a dolgot, mert elfog menni melletted.

Légy részese ennek a siker történetnek!

Csatlakozz most és hozd a barátaidat is!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Még több részletért pedig kattints erre a linkre és iratkozz fel!

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük