Folyton csak hajtasz, mint egy őrült? Jó lenne egy kicsit szusszanni is?


Szinte mindenkinek volt már hajtós napja. Vannak olyanok is, akik heteken, hónapokon, vagy éveken át pörögnek és pörögnek. Egy pillanatra sem tudnak megállni. Az önfeledt nyaralás ismeretlen kifejezés számukra.

Nem tudom, te hogy vagy vele, nekem meggyőződésem, hogy nem azért születtünk,hogy éjt nappallá téve dolgozzunk,egy perc szünetet sem tartva.

 Nem túlélni jöttünk, hanem élni. És sokkal inkább hiszem azt, hogy az életet szenvedélyesen érdemes élni, tele csupa jó dolgokkal.

 

A munkám a hobbim. És neked?

Szeretnék segíteni, hogy te is élvezhesd a munkádat, és ha az, amivel jelenleg foglalkozol, nem ilyen számodra, és akárhogy csűröd-csavarod, csak nem szereted, akkor pedig szeretnék abban segíteni, hogy ezt abbahagyhasd, és foglalkozz azzal, amivel igazán szeretnél.

Nem lenne fantasztikus, ha hódolhatnál a hobbidnak ma is, és ha szeretnél, akkor holnap is? A FreedomXpress  megadja számodra is azt a lehetőséget, hogy TE DÖNTSD EL, mikor és mennyit dolgozol, azt is, hogy kivel, de még arra is lehetőséged nyílik, hogy TE DÖNTSD EL, mennyit keresel.

 A FreedomXpressnél majd hallhatsz kulcsfontosságú információkat, amikre érdemes odafigyelned, hiszen a napi munkádat könnyítheti meg. Segítségedre leszünk, hogy a számodra fontos célok ne csak megvalósulatlan álmok maradjanak. És ha ma még nincsenek igazi céljaid, akkor segítünk abban is, hogy felébreszthesd az álmaidat, és meg is élhesd azokat.

Ha tetszik egy-egy ötlet, valósítsd meg!
Egy tippet nem lehet berakni a bankszámládra, csak az eredményt, amit a megvalósításával érsz el, igaz?

Most pedig ne késlekedj! 

Ha nem akarsz felesleges köröket futni, nézd meg ezt a 20 perces videót.

Részletes információt itt kérhetsz, de a mindenre kiterjedő tájékoztatás érdekében a telefoni beszélgetést tartom szükségesnek. Ezért arra kérlek, hogy az érdeklődő leveledben közöld a telefonszámod, vagy Skype elérhetőséged, hogy előre egyeztetett időpontban beszélni tudjunk!

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük