Figyelem! Megújul a FreedomXpress és a Zamnia webáruház!

 Fontos!

Ezúton szeretnénk titeket értesíteni arról, hogy ezen a héten szerdán, 2020. február 12. éjfélkor mind a zamnia.com mind a freedomxpressglobal.com weboldalainkat átmenetileg le fogjuk zárni és megkezdjük az adatok áttöltését az új oldalainkra, majd az új oldalon éles teszt környezetben tesztelni fogjuk azokat!

Az új oldalainkat szombaton, 2020. február 15.én a reggeli órákban fogjuk visszakapcsolni ahol már a megújult oldalainkat fogjátok találni!

Köszönjük megértéseteket!

Mi várható a Zamniánál?

A diagram magáért beszél!
A világ leggyorsabban és egyre nagyobb léptékben növekvő iparága az online kereskedelem!

A FreedomXPress segítségével emberek tömegeinek tudsz a fogyasztásából részesedni teljesen passzívan anélkül, hogy bármit el kellene adnod nekik!

Freedom újabb nagy átalakuláson megy át! Ez is azt bizonyítja, hogy egy kiváló cég vagyunk! Vannak olyan üzletek, akiknél évek óta nem történik szinte semmi! Mi nem ezekhez az üzletekhez tartozunk, hiszen az elmúlt időszak is azt bizonyítja, hogy folyamatosan növekszünk és ahogyan kell valamin változtatni vagy korrigálni, akkor a tulajdonosok azonnal lépnek.

Mint ahogyan most is léptek hiszen több minden megújul a cégünknél.

Teljesen új arculatot kap weboldalunk is a Fredomxpress Global.com és a Zamnia webáruház is feljebb lép. Új oldalt kap a Zamnia webáruházunk is, ami sokkal jobb lesz, mint a jelenlegi. Ez a vásárlóknak is előny lesz és nekünk is, akik pénzt keresnek vele.

 Ez azért is jó nekünk partnereknek, mert így könnyebben tudjuk az üzletünket építeni. Tehát a profizmus látszik a Freedom tulajdonosain és ez megnyugtató, hogy nekik is érdekük, hogy nekünk partnereknek jó legyen.

Ezért hívlak ide téged, mert én tudom, hogy rövid távon meg fogod oldani az anyagi problémáidat, közép távon a munkahelyedet tudod kiváltani és hosszú távon pedig el tudod érni az anyagi függetlenséget, amit az emberek többsége szeretne.

Lesz egy webáruházad, amivel pénzt fogsz azonnal keresni. A Zamnia webáruházunkban rengeteg termék közül tudnak a vásárlóink válogatni kedvükre, sőt márciustól mindennapos használati termékeket is megveheted a Zamnia webáruházban. pl,fogkrém, mosószer, tartós élelmiszerek, italok…..

 Hát nem zseniális? Ilyen még nem volt nem azt mondom hogy a világon,mert azt nem tudom, de az biztos hogy Magyarország MLM történelmében. Ezek nem túlárazott MLM termékek, hanem olyan termékek, amit az emberek amúgy is megvásárolnának maguknak. Hiszen mindeki mos, tisztálkodik, és étkezik….

Szerinted, akkor ez jó üzlet? Szerintem ez szenzációs üzlet! Az egész európai unióban működik és nem neked kell számláznod, raktároznod és kiszállítanod sem a termékeket. Neked csak építeni kell a webáruház láncodat, amiben én segítek neked!

Nézd csak meg, hogy az e-kereskedelemnek mekkora jövője van és te most egy ilyen iparágban tudsz részt venni! Ezért is hívlak ide téged, mert itt olyan átlagemberek tudnak pénzt keresni és sikereket elérni, amilyen szerintem te is vagy és amilyen én is vagyok.

Itt a lehetőség, hogy most változtass a jelenlegi helyzeteden és jobb életet teremts magadnak és családodnak.

Ezek a videók Neked szólnak! Kattints a szövegre!

Azt hallgasd meg elsőnek, aminek a címe a legjobban megtetszik. Minden videó alatt találsz olvasni valót is. Gondolkozz és csatlakozz. lehetőleg hamarabb, mint a barátaid. SZÁMODRA sürgős és fontos, hogy tudatosan és gyorsan dönts és ebben segít ez a kis sorozat. Üdvözlünk a Freedom Családban !

Csatlakozz most és hozd a barátaidat is!

Mindenre kiterjedő tájékoztatás érdekében a telefoni beszélgetést tartom szükségesnek. Ezért arra kérlek, hogy az érdeklődő leveledben közöld a telefonszámod, vagy Skype elérhetőséged, hogy előre egyeztetett időpontban beszélni tudjunk!

Csatlakozni itt tudsz!

Bővebb információt itt kérhetsz!

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük