Ez a bejegyzés Neked szól ha Te is szeretnél 100%-ban otthonról, biztonságban pénzt keresni és biztos jövőt teremteni magadnak és családodnak!

Az utóbbi időben sok minden megváltozott körülöttünk a korona vírus miatt. Bizonytalanná váltak a dolgok életünk több területén is, legyen szó az egészségünkről vagy a munkahelyünkről… Bizonytalanság van mindenütt, az emberek egyre jobban félnek és féltik a szeretteiket is, főleg az idősebbeket. Természetesen én is féltem az egészségemet és próbálom kivédeni a vírust, de nem pánikolok (erősítem immunrendszerem, fokozottabban fertőtlenítek stb.)

Ami a munkámat illeti, ezzel kapcsolatban nem kell félnem egy cseppet sem. Hogy miért tudom ezt ilyen biztosan kijelenteni? Nézzük sorjában.

Először is, a munkámat 100%-ban itthonról, otthonom biztonságából, és kényelméből tudom végezni.

 Teljes mértékben online dolgozom. Laptopomat/okos telefonomat használom erre. Nem muszáj kilépnem a házból, ha nem akarom elhagyni azt. Úgy gondolom, hogy ez több szempontból is óriási különbség, ellentétben más munkahelyekkel. Ha valaki például gyárban dolgozik vagy munkája során más emberekkel érintkezik, akkor a fertőzésveszélynek is fokozottabban ki van téve

.Természetesen a korona vírus nem terjed az interneten keresztül, ettől nekem egy cseppet sem kell tartanom.

Az üzlettel kapcsolatos információkat is teljes mértékben online tudom továbbítani, megosztani másokkal. A céges élő webinárok/tájékoztatók is online működnek, nem kell ahhoz elmennünk sehová, hogy ezeken részt tudjunk venni. A prezentációkról felvétel is készül, melyek a nap 24 órájában elérhetőek.

Továbbá a munkatársak oktatása is az interneten keresztül történik. Minden részletre kiterjedő képzési rendszerünk 100%-ban online elérhető. Bárki számára elsajátítható, könnyen másolható és követhető. Nálunk egyedülálló módon a vezetőink minden reggel hanganyagokat is küldenek számunkra, melyben átadják tudásukat, tapasztalataikat és napról-napra motiválnak bennünket.  Én még sosem voltam korábban olyan üzletben, melyben ez így történt volna!

Fantasztikus dolog tehát, hogy ezzel az üzlettel otthonról tudok pénzt keresni. 

saját Zamnia webáruházamból pedig amely közel 500.000 termékkel fel van töltve, köztük a tartós élelmiszerek, ital- és vegyi árukat és ami még nagyon fontos nekem, hogy az egészségem védelmében itt megtudom rendelni a vitaminokat is melyet kiszállitanak 

Belépés a webáruházba

A termékek skálája pedig folyamatosan bővül , mert újabb és újabb partnerek hozzák be az árucikkeiket a webáruházba.

Azért is szeretem ezt az üzletet, mert itt nem kell felesleges termékekre költenem hónapról-hónapra úgy, hogy a konyhapénzből veszem el az erre szánt összeget. Ezeket a mindennap használt, nélkülözhetetlen termékeket amúgy is meg kell vásárolnom. Így, hogy ezt a Zamniából veszem meg – nem pedig a boltban, másokkal tülekedve szerzem be – még pénzt is keresek vele.  A webáruház promótálásával, valamint az üzleti lehetőségnek a tovább ajánlásával (webáruház láncot kialakítva) pedig még több jövedelemre lehet szert tenni. A Zamniához kapcsolódó munkafolyamatokkal (raktározás, szállítás, számlázás, ügyfélszolgálat, stb.) nem nekem kell foglalkoznom, mindezt a Freedom elvégzi helyettem

Mi, a FreedomXpress tagjai már megszokhattuk, hogy a tagságunkkal számtalan előnyhöz is juthatunk.

komoly és közismert termékpartnereink vannak, akiknek a kedvezményeit igénybe tudjuk venni. Ezeket az általam már korábban említett Dealkodex oldalunk összesíti. Ilyen például az OMW, akitől egy saját OMW kártya igénylésével a tankolásunk árából 2,5%-ot vissza kapunk. Tankolni így is úgy is kell az autónkat, de ha már az OMW a termékpartnerünk között szerepel és visszatérítést kapunk tőle, akkor biztosan nem máshová fogunk menni tankolni.

Egy másik komoly partnerünk a Vodafone, akitől hihetetlen kedvező telefontarifákat és előfizetési ajánlatokat kaptunk. Korlátlan hívást és 5GB adatforgalmat mindössze 5.490Ft-ért tudhatunk a magunkénak! Ha valaki UPC otthoni szolgáltatás mellé kér flotta előfizetést, akkor még több előnyhöz jut. 1.000 Ft kedvezményt a havidíjból (4.490 Ft/hó), extra 2 GB adatforgalmat (összesen 7GB) és WiFi pótló opciót. Ezek egyedülálló kedvezmények a piacon!

Május elején pedig cégünk, a FreedomXpress Global Ltd. elindított egy egyedülálló visszaosztási rendszert, a Freedom 3.0-t, vagy más néven a Store-t. Az ebben megtalálható 5 osztály  kiegészült az Auto Store-al.

Ennek keretében saját, hitel nélküli autó(k) boldog tulajdonosaivá válhatunk akár már az év vége előtt, vagy pedig kérhetjük a nagy értékű készpénz ellenértékét!!!

Nem tudjuk, hogy ez a mostani krízis helyzet hogyan fog végződni és milyen hatása lesz például a gazdaságra és azok folyamataira. Egy biztos. Ezzel az üzlettel ezt túl lehet élni, mert más munkahelyekkel ellentétben itt nincs fennakadás. Örülök, hogy ebben az üzletben vagyok és dolgozhatok, a legjobbkor a legjobb helyen. Külön öröm számomra, hogy ezzel az üzleti ajánlattal másoknak is segíthetek jobbá tenni az életüket, egy biztos bevételi forrást létrehozva ezekben a bizonytalan időkben.

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza.  Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem .

https://www.facebook.com/groups/3309580065771252/

Ha emailban akarsz érdeklődni ide irj:

mariann630706@gmail.com vagy keress

Skype: merry637

WhatsApp  +36 70 381 9216

 

         Baráti üdvözlettel 

                Mariann         

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük