Építs fel egy európai szintű jövedelmet kínáló Online Vállalkozást!

MEGMUTATOM NEKED, HOGYAN ÉRHETED EL A VALÓDI SZABADSÁGOT A HAGYOMÁNYOS VÁLLALKOZÁSOK KOCKÁZATA ÉS KÖLTSÉGEI NÉLKÜL, MÉG AKKOR IS, HA MOST ALKALMAZOTT VAGY!

Én is alkalmazott voltam. . Célul tűztem ki magam elé, hogy kikerülök a mókuskerékből, és azzal fogok foglalkozni, amit a leginkább szeretek. Ráadásul a szivem vágya, hogy utazhassak és bejárjam a világot.

A kihívás ott kezdődött a számomra, hogy kitaláljam, hogy hogyan tudnám ezt megvalósítani, illetve anyagilag miből lehetne ezt megvalósítani. Mivel kevés szabadidővel rendelkeztem, olyan elfoglaltságot kellett találnom ami a meglévő munkám mellett megcsinálható. Ráadásul nagyon megnehezítette számomra a dolgot, hogy az utazás rendkívül költséges hobbi. .Végül találtam egy módszert, ami teljesen más megvilágitásba helyezte a dolgokat. Ez pedig az online vállalkozás .

Ha már családod van, akkor a nyaralás különösen drága mulatság, hiszen a családodra is gondolnod kell: vagyis, ha együtt szeretnétek menni, akkor pillanatok alatt a költségek szorzódnak kettővel, hárommal, néggyel,……. Mivel családdal utazni költségesebb, mint egyedül, így sajnos sokak számára emiatt „egyáltalán nem engedhetjük meg magunknak” felé hajlik az élet mérlege.

Ha vállalkozó vagy, akkor a következő akadállyal találod szembe magad – ahogy egy vállalkozó ismerősöm mondta – : „ha nyaralni, vagy utazni szeretnék, akkor úgy kell terveznem, hogyha az utazás pl. 1.000.000 Ft-ba kerül, akkor még ugyanennyit rá kell számolnom összegben, ami bevételkiesés miatt kárként jelentkezik a cégemben, amíg nem vagyok itthon. Tehát valójában az 1.000.000 Ft-os út, nekem 2.000.000 Ft-ba kerülne, így nem is megyek soha, bármennyire is szeretnék.”

A valóság az, ha alkalmazott vagy a legtöbb esetben vagy pénzed nincs, vagy időd

Vállalkozóként pedig gyakran az idő az, ami útjában áll a világjárásnak, hiszen ha nem dolgozol, akkor nyaralás ideje alatt kieső bevétel miatt döntesz úgy, hogy inkább otthon pihensz.

Én ugyanezekkel a problémákkal szembesültem, és amikor megtaláltam a megoldást, a „nincs pénzem, és időm”-et jelentő csapdára, akkor 1 éven belül megtudtam fordítani a dolgokat!

Végül találtam egy módszert, ami teljesen más megvilágitásba helyezte a dolgokat. Ez pedig az online vállalkozás. Ami még izgalmasabbá tette számomra az online vállalozás ötletét az az üzleti modell amivel együtt még izgalmasabb volt számomra. Egy olyan rendszert találtam ami  egyesiti az E-commers iparágat a network marketing eszközeivel és a több szintü kifizetesi rendszerrel és mindezt online teszem.

Miért volt nekem ez a munka a legoptimálisabb?

  1. A cég olyan képzést biztosított hozzá, ami mellett nem kellett semmilyen előképzettség.
  2. Mint minden vállalkozás esetén, itt is kell befektetni, de eltörpül a hagyományos vállalkozások költségeihez képest.
  3.   Mert a meglévő munka mellett is elkezdhető, csinálható.

Lenne kedved neked is belevágni?

Ha a válaszod igen, de túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, akkor ez teljesen normális reakció részedről, hiszen amiről kevés az adatunk, arról nehéz objektív döntést hoznunk.

Ha még nem tudod, hogy hogyan tudnál te is otthonról vállalkozni és pénzt keresni és szeretnél arról többet megtudni, hogy én ezt hogyan teszem, akkor írj nekem üzenetet és megosztom veled, hogy hogyan tudsz te is jövedelmet építeni otthonról.

https://www.facebook.com/merry637

 

“AMIRE AZ ÉLETBEN ÖSSZPONTOSITASZ, AZ GYARAPODNI FOG…..

                                                  ezért gondolj arra amit szeretnél! ”  Andrew Matthews

 

 

       Baráti üdvözlettel

          Mariann

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük