Egy üzlet akadályok nélkül!

A FreedomXpress-ben erre van lehetőség. Ez nem egy szokványos MLM üzlet. A FreedomXpress új alapokra helyezte a Network Marketing üzletet ötvözte az e-kereskedelemmel. Igy született a Zamnia webáruház. Itt mindenki azt veszi meg amire szüksége van.

 Nem túlárazott termékeket kell ajánlanod senkinek sem. Nem kell minden hónapban pénzt beletenned az üzletbe, itt nem kell havonta kötelezően vásárolni, itt nem kell havi tagdíjat fizetni…még évest sem!!! Egyszer megveszed az üzleti csomagodat és kész máris élvezheted az előnyeit.

Megjegyzem én is ezek miatt az okok miatt tettem le a voksom a FreedomXpress mellett.

Több csomagból választhat,mindenki a saját pénztárcája szerint. Én most két lehetőséget mutatok meg.

A cég lehetővé tette hogy már nagyon kis összegü csomaggal is el lehet indulni, igy senki nincs kizárva ebből a nagyszerű üzleti lehetőségből.

A legkisebb csomag 52 Euro ez kb 17000 forint. Én azt gondolom, ha valaki komolyan keres lehetőséget hogy változtasson az életén ezt a minimális összeget befekteti az élete megváltoztatásába. Persze lehet hogy nem igy van, ez az én véleményem.

  1. Ezzel a csomaggal tudsz hálózatot épiteni, pénzt kereshetsz és a jutalékodból később válthatsz nagyobb csomagra .

Kedvezményesen vásárolhatsz termék partnereinknél. Pl: TESCO, VODAFON, OMV… és még sokan mások.

Ők alaposan megvizsgálták a FreedomXpress ajánlatát, úgy ahogy te vagy én sosem fogjuk. Ha nekik jó akkor nekünk is megfelel!

A jelenlegi Termék partnerek listáját és a kedvezmény mértékét itt tudod megnézni. DEALKODEX

2 A következő csomag amire válthatsz 260 Euro ez Kb 88000 Ft. (ha nem akarsz nagyobb csomagot) mert erre is van lehetőség.

Gondolj bele egy kicsit, ha Te elakarsz inditani egy vállalkozást vagy egy webáruházat akarsz egyedül létre hozni, mekkora költségeid vannak? Gondolok itt árubeszerzés, engedélyek kikérése, szállitás, reklámozás… és ki tudja mi mindent kellene még megcsinálni, elintézni.

A FreedomXpress egyik üzletága a Zamnia dropshipping webáruház melyet Te teljesen készen kapsz.

Dropshipping = kiskereskedelmi forgalmazás raktárkészlet, számlázás, szállítás stb nélkül!

 

Nem neked kell vizsgát tenned, adminisztratív tevékenységeket végezned, szenvedned egy Termékpartneri szerződéssel, ezt központilag kiképzett ügyfélszolgálat végzi, akik minden munkát elvégeznek ezzel kapcsolatosan.

Ebben a csomagban már benne van az affiliate linked is amit ha továbbajánlasz és a Te linked alatt valaki vásárol, neked jövedelmed van belőle.

Én miért is építek hálózatot? Azért, mert szeretem, amit csinálok! Mert inspirál és boldoggá tesz!

Nem utolsósorban meg tudom teremteni anyagi függetlenségem,és felépithetem karrierem.( egy hagyományos munkahelyen esélyem sem volt erre)

Egy üzlet, amely pont azt, pont úgy és pont annyit nyújt számodra, amire szükséged van!

Tehát ragad meg az alkalmat, hogy részesülj egy olyan világ pénzügyi tortájából amiből eddig csak az igazán kivételes embereknek sikerült! A Freedom kinyitotta az E-kereskedelem kapuit mindenki előtt! Kérdés, hogy te bejössz e ezen a kapun vagy továbbra is kint maradsz?!

Részletes információt itt kérhetsz, de a mindenre kiterjedő tájékoztatás érdekében a telefoni beszélgetést tartom szükségesnek. Ezért arra kérlek, hogy az érdeklődő leveledben közöld a telefonszámod, vagy Skype elérhetőséged, hogy előre egyeztetett időpontban beszélni tudjunk!

elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+3670 381-9216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük