A koronavírus tönkretesz, vagy megélhetést biztosít? TE DÖNTESZ RÓLA!

A világjárvány teljesen új feltételrendszert alakít ki körülötted, amihez vagy alkalmazkodsz, vagy elsöpör a változás! 

Bármilyen helyzetben vagy is most, lehet, hogy pár hónap múlva már csak emlék lesz a mai anyagi helyzeted, a rendelkezésedre álló jövedelem vagy a számodra nyitott lehetőségek sora. 

Azért lényeges, hogy elolvasd blogom mert akkor is érinteni fog téged is, ha nem olvasod el, legfeljebb felkészületlenül fog érni és esélyed sem lesz tenni ellene. Ha elolvasod, és cselekszel, akkor azok között lehetsz, akik a járvány és az abból táplálkozó gazdasági válság lecsengése után megerősödve, a nyertesek oldalán zárják a nagy átalakulást.

Mit ad a kezedbe a koronavírus járvány?

Nem azért írok erről a témáról, mert mindenki ezt teszi, ezért nekem is kell, hanem azért, mert a járványhelyzetnek nem csak negatív hatásai vannak és erről mindenképpen érdemes beszélnünk.

Amit most láthatsz világszerte és már nagy valószínűséggel a saját lakhelyed környezetében is, az jelentősen át fogja alakítani az emberek életét és elsősorban a gondolkodásmódját. Már most is hallok/látok olyan üzletépitőket, vállalkozókat akik eddig kézzel-lábbal hadakoztak az on-line üzletépítés, az elektronikus ügyintézés bevezetése ellen, most azonban a vállalkozásuk életben maradásának érdekében 180 fokos fordulatot vettek ezen a területen.

Nem állítom, hogy ez mindenkinek időben lesz, mert komoly munkát, tetemes költség kifizetését és jelentős időráfordítást igényel egy-egy ilyen rendszer megvalósítása. Nem mellékesen a régi gondolkodásmód megváltoztatása nélkül szinte esélytelen a siker elérése.

Miért életbevágóan fontos ezzel a folyamattal foglalkozni?

Azért, mert az emberek prioritásai a vészhelyzetekben teljesen képesek átalakulni és e változások egy része a járvány elmúltával is velünk fog maradni. Aki el akarja kerülni a fertőzést, de legalábbis a minimálisra kívánja csökkenteni a lehetőségét, hogy Ő maga is megfertőződjön, az igyekezni fog az emberi érintkezéseit a legkisebb szükséges szintre csökkenteni. Amit csak lehet, elektronikusan, online eszközökkel fognak megoldani még olyanok is, akik eddig inkább távol tartották magukat ettől az eszköztártól.

Ha pedig az emberek elsősorban on-line fognak tevékenykedni, akkor egy vállalkozónak, aki csak fizikailag van jelen, annyi esélye lesz bevételt szerezni, mint a Szahara közepén jegesmedvét lőni.

A FreedomXpress programja olyan lehetőség ebben a helyzetben számodra, mintha vissza tudnál menni 1-2 évet az időben és a mai tudásoddal fel tudnál készülni a járvány kitörésére. Mivel ez a rendszer már készen van, és ha kell is módosítani bármit, akkor azt villámgyorsan profi szakemberek bevonásával a cég képes  kivitelezni, úgy tudsz akár most is a “nulláról” elkezdeni vele dolgozni, mintha már hónapokkal vagy évekkel korábban belekezdtél volna.

Hallgasd meg ezt a rövid hanganyagot!

Nem tartom túlzásnak azt, hogy egy járványálló, válságálló bevételi forrás nélkül félelmetesen hamar eljuthatsz egy olyan helyzetbe, amikor egyik napról a másikra lecsökken vagy akár teljesen meg is szűnik a jövedelmed. Hadd ne ecseteljem, hogy ilyenkor mennyire beszűkülhetnek a lehetőségeid. Azt javaslom, ne várd meg, hogy ez a legrosszabb forgatókönyv megvalósuljon. Lépj tovább MOST!

Csatlakozz még ma!

kérdd a részletes információt itt vagy keress elérhetőségeimen és beszélgessünk. Ez egyrészt semmibe nem kerül, másrészt meg hátha egymást keressük… :-))

Elérhetőségeim:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Facebook:

Skype: merry637

Telefon:

+49/151459-95771

+36 70 3819216

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük